Gumáky pre 15 mesačnú dcéru
Maminy poradte mi nejake zateple ne gumaciky pre malu(15mesiacov) alebo na co pozerat pri vybere ..najradsej by som kupila v kamennom obchode ..dakujem
@lindusss2016 dakujem pekne a mali ste ich su dobre ?lahke alebo su vsetky gumaciky tazke alebo su aj odlahcene?
Ja odporúčam značku Demar...mali sme ich su paradne lahučké obuvaju sa bezproblemov nikde netlacia aj pri dlhšej prechádzke ide malá bez problémov 🙂
@majka1706 ja som v obchode nikde nevidela, ale nemusis sa bat objednavat, su fakt super, za tu cenu neolutujes. A ak nahodou netrafis cislo, tak to ti vymenit musia z netu.
@majka1706 Ja som tiez za Demar. My zijeme v zahranici ale som si ich trepala zo Slovenska. Su uplne ze perfektne. nasa najmladsia ma hned dva pary. jedny ma v skolke a druhe na doma.
Kupovala som ich v kamennej predajni v BB. Bez skusania by som zijden topanky nekupovala. Demar gumaky su dvojcislia, musis vyskusat.

Vygoogli si znacky Demar, maju viacero modelov zateplenych a da sa to aj vybrat, takze mas klasicke gumaky