icon

Hrubá deka

mamakonzultantka
22. okt 2021

Ahojte, máte prosím niektorá takúto deku? Ak áno, kde ste objednávali? Príp. skúšali ste upliecť samé? Moc ďakujem ♥ za pomoc

Hrubá deka
marcellka32
22. okt 2021

Vieš si kúpiť takú vlnu (teraz neviem názov) a urobiť rukami (upliesť), ja som to aj chcela robiť v bielej farbe, len má odradilo ako to budem prať, a je ťažká na manipuláciu, efekt to má len keď je položená na posteli, praktická nie je

fleur1111
22. okt 2021

@mamakonzultantka uplietla som z puffy vlny, prala som to na 30 v práčke na 500 otáčok a v pohode všetko.

sim_simonka
22. okt 2021

@marcellka32 Merino vlna

tehotna40
22. okt 2021

@mamakonzultantka tato na obrázku je merino, je dosť draha. My mame decky z puffy. Na internete je veľa návodov na pletenie, ja by som nato nervy nemala, ani čas, ak ty máš, vyskúšaj. Držím palce.

jazula
22. okt 2021

Ja som robila malej z puffy vlny, vcelku rýchlo to išlo a je tepla a príjemná veľmi. Pre mňa výhoda ešte je, že je “samá diera” a vôbec sa nebojím, že si ju malá dá na tváričku, nezadusí sa pod ňou určite 🙂. Plus si trénuje pršteky a vyťahuje nimi očká 😁 (malá má 5m).

elenita
22. okt 2021

@mamakonzultantka takuto mame, objednavala som z fb, tusim 9 eur ma vysla. Je to z tej puffy vlny, teplucka.

lindusss2016
22. okt 2021

@mamakonzultantka tato na obrazku je merino vlna, ale je to deka absolutne neprakticka na udrzbu. Vies si oredstavit toto prat v rukach vo vlaznej vode a nesmies to ani zmykat? Susit rozprestrete? Totalna imidzova kravina. Puffy deky su 100% polyester, cize PET, ano, spravne je to to iste ako pet flase 😳 popripade akryl, co su vlastne igelitove tasky. Do toho chces prikryvat svoje dieta? Merino je skvele, ma termoregulacne schopnosti, ktore novorodenci este nemaju vyvinute, cize odporucam, ale rozhodne nie tu nadychanu, ta bude za chvilku vyzerat hrozne a neudrzatelne.

andreatytler
23. okt 2021

@mamakonzultantka Ak to chces pre babatko, tak urcite deku len z prirodnych materialov. Aj ked sa moze zdat ze ved to nebude na holom tele, tie umeliny nemaju dobre termoregulacne schoposti... nas syn iba lezal na umelinovej deke a spotil sa velmi z toho... Odvety vsetko len 100% bavlnene.

fleur1111
23. okt 2021

Ja som použila puffy vlnu s certifikátom OEKO TEX standard 100. Takze svojho syna nebudem určite prikrývat zdravotne závadnym materiálom.