Je jedálenská stolička vhodná pre 2-ročnú dcéru?
Ahojte maminy, možno blbá otázka ale viem ze už som minule dostala poznámku, že dcérka 2 roky aj 4 mesiace je v športovom kočíku, od takej staršej pani, ze ona by už mala chodiť sama :D ale nevadi, ja sa chcem opýtať, či môžem s dieťatkom v takomto veku využiť v reštaurácii jedalensku detskú stoličku.. ide o to že keď niekam ideme, tam mi hie kludne sedieť a nebeha všade.. alebo už je na to veľká? Dakujeeem 🙏😃
@jearptal aj syn sedí v jedálenskej stoličke v reštike a dokonca aj doma 😀 za klasickú stoličky je malý 🤷 neviem prečo by to bolo nevhodné
Super, mne v nej doma ešte sedáva tiež lebo na riadnej nedotiahne na stôl, len ze ci to nie je nejak dane ze max do 2 rokov alebo tak. Nech niesom za blbú...ďakujem pekne ❤️
Ak sa zmestí, daj ju. Nevidím dôvod prečo nie.
Moja 4 ročná minule sedela ešte v tej detskej stoličke. Lebo z veľkej nedociahne a splna aj vahovy limit vyhovovalo nám to. A po cudzích ma neni nic
@jearptal v kociku bola aj ako 3r dcera ked.mi trebalo ist niekde nieco vybavit bolo to rýchlejšie na presun akoby chodila peso aj to s autom sa.presuvame...vsade je vahovy limit nie vek.....
Napr kočík mame vahu max 25kg este ako.5.5r bola v kočíku (po vybrati mandli a nemohla byt.dlho na slnku na horucave tak som pouzila kocik)😁
Moja 4 ročná minule sedela ešte v tej detskej stoličke. Lebo z veľkej nedociahne a splna aj vahovy limit vyhovovalo nám to. A po cudzích ma neni nic
@autumm presne aj my v reštike sme malu dávali do sedačky lebo jedla sama a pri veľkom stole nedociahla dobre na stôl.
Toto ma nenapadlo nikdy riešiť a zamýšľať sa nad tým 🤔
No super, tak som rada ze niesom jediná, ďakujem vám žienky 🙂
Super, mne v nej doma ešte sedáva tiež lebo na riadnej nedotiahne na stôl, len ze ci to nie je nejak dane ze max do 2 rokov alebo tak. Nech niesom za blbú...ďakujem pekne ❤️
@jearptal jedalenska stolicka do 15kg, dcera ma 15.5 sedi v nej stale, pokial sa tam zmesti bude sediet

@jearptal také stoličky majú nosnosť 15kg tak ak sa ti tam zmestí, nevidím dôvod prečo nie