icon

Je lepšia zavinovačka Red castle alebo Kiddopotamus?

bisy
1. apr 2011

Mate niekto skusenosti s tymito zavinovackami 1. Red castle miracle blanket a 2.Kiddopotamus swaddle me?

Je lepšia zavinovačka Red castle alebo Kiddopotamus?Je lepšia zavinovačka Red castle alebo Kiddopotamus?
annie13
1. apr 2011

my sme mali red castle kupila som to ked mala 2 tyzdne a nechcela mi v tom byt ani za svet a MM ked to videl tak ma skoro roztrhol do coho som ju to dala, ze ju tyram

beboo
1. apr 2011

pouzivala som Kiddopotamus pri prvom synovi, mal rad pevne zavinutie a vyuzival to dost dlho, spokojne v tom spal a lahko sa v tom prebaluje ked treba... druhy syn naopak zavinutie neznasal takze pri nom sme to vobec nepouzili.

bisy
autor
1. apr 2011

@beboo A nevytahoval si z toho ruky? Drzal mu ten suchy zips?

beboo
1. apr 2011

drzalo to dobre, z toho je dost tazke ruky vybrat ale obcas sa stalo ze rano sa zobudil a ruky vonku (to uz ked bol vacsi) 🙂 ale vacsinou spal pekne zakukleny 🙂

bisy
autor
4. apr 2011

Nikto viac nema skusenosti??

hojda
14. mar 2012

Mám na prodej Kiddopotamus, kdyby měl někdo zájem 😉 .

leninkaz
24. jún 2012

Měla bych zájem o zavinovačku Kiddopotamus

luciferova
13. júl 2012

kde sa da kupit zavinovacka kiddopotamus a za kolko?

atinkaa
13. júl 2012

@bisy
jednoznacne mozem doporucit kida...original je vzdy len jeden, je to ich napad...pouzivaju rozne materialy - da sa kupit pre zimne babo fleecova, pre letne bavlnena, bambusova, bio bavlna ....pre skor narodene maju uplne pidi speci velkosti....vacsie L velkosti sa daju pouzivat dlho i len na zabalenie dietatka s tym ze je zavinka len pod pazusky alebo do polpasa....perfektna vec i do autosedacky....pri prebalovani lahka manipulacia...babatko spinka krasne...vlastne mimovolne pohyby ho nemusia obtazovat a rusit zo spanku...skusenost je nasa vlastna viacerymi kamaratkami ktore tiez nakoniec kupili overena 😉

red castle sice nepoznam ale dla obrazkov z googla mam zvlastny pocit z tej lesklej latky i z toho zavinovania ktore je pri kidovi jednoduche ...a to pri malom babatku mi pride tiez dobre brat do uvahy...ze je to rychlo a lahko manipulovatelne i pre tatov 😉 babatko tak zbytocne nie je stresovane procedurami a manipulaciami ktore su narocne

neviem ci sa to do fora smie ale ak by mal niekto zaujem tak tiez mam 2ks po jednej bambulke pre dalsiu maminu k dispozici, staci napisat 🙂obe su ruzove fleecove, jedna ma vzor druha len ruzova, foto vam viem pridat

zuzujan
4. sep 2012

mam na predaj swaddleme zavinovacku, nepouzivanu aj s obalom, taketo nieco v zelenom:
http://www.summerinfant.com/Products/Nursery/Sw...

brnkatko
28. jan 2013

@zuzujan uz asi nie je v ponuke,vsak?:-/

susul
28. jan 2013

Ja som mala red castle zavinovacku a bola som spokojna, syn v nej spal lepsie, ked som ho stiahla do perinky, tak odtial sa mi vzdy vyslobodil a rukami sa budil, zavinovanie je jednoduche, ja by,som odporucila.

mmacka
11. feb 2013

ahojte, ja som si prave objednavala Swaddle Me na tejto stranke http://www.babynabytek.sk/zavinovacky-k56/ ... mam trojtyzdnove male drobne dievcatko 2,8kg a mam pocit,ze s rucickami velmi mava aj v perinke, tak ideme skusit... aj v noci sa strhava a lakaci reflex ju zobudza... mozem potom pridat skusenosti, ako sa nam zavinovacka osvedcila.

chloe21
12. feb 2013

ahojte. mmacka, prosím pošli potom referencie. My čakáme v máji bábo a veľmi uvažujem na ulitkou, som tak na 80% rozhodnutá, no rada by som si ju pozrela aj osobne v nejakej predajni. Viete o niečom Bratislava, Nitra a okolie?? 🙂

chloe21
20. feb 2013

ahojte.. pre tie ktoré by ste mali záujem o zavinovačku Kiddopotamus Swaddle me , našla som ju v BA - Rača v obchode Brendon.sk , veľkosť S za 11,95€, 100% bavlna, no mali tam len krémovú farbu. 😎

martina05
12. apr 2013

@chloe21 ahoj, bola si tam osobne alebo majú aj Eshop?? Aj ja by som ju chcela....

chloe21
12. apr 2013

@martina05 ahojky, bola som tam osobne, vtedy mali 2ks taak neviem ako sú na tom teraz, treba ísť kuk alebo sa informovať - majú aj e-shop http://www.brendon.sk/Products/Details/53028
Dúfam, že som pomohla 😉

pupak22
30. jún 2013

Ahoj, já jsem zastáncem zavinovaček, našemu Martínkovi se dobře spinkalo, jinak hodně máchal rukama a dost se škrábal. Zavinovali jsme až do 5 měsúců. Elastické zavinovačky znám z USA, kde žije moje sestra a ta mi je posílá.
Pokud má někdo zájem o více informací, nebo si chce zavinovačku pořídit, tak ráda pomůžu, mám i některé na prodej, značka SWADDLEME, v USA nejprodávanější produkt pro novorozence.

salo
26. aug 2013

@pupak22 ahoj , mas este tie ulitky na predaj?

pupak22
27. aug 2013

Ahoj, mám celorůžovou a květinkovou pro holčičku a celomodrou a pruhovanou zavinovačku pro kluka. Cena je v Kč 459 plus pošta, nebo i v Eurech, záleží, jak se domluvíme. Dejte prosím vědět, i doručovací adresu. V příloze zasílám fotky. díky, mějte se

salo
27. aug 2013

@pupak22 a vy bývate v čechach? kolko by vyslo poštovne? a v eurach by to kolko vyšlo? Dakujem za odpoved.

pupak22
27. aug 2013

Ahoj, ano, jsem z Čech. Můžete zaplatit i v eurech je to 18.50 € plus 3.50 za poštu 🙂
pěkný večer

salo
28. aug 2013

@pupak22 Dakujem, ale to sa mi velmi neoplati☹ Daju sa zohnat aj lacnejsie...Nehnevajte sa, pekny den.

gombickaaa
22. sep 2013

Ta suma 18 euro ke za to trojbalenie? Cize za 3 kusy spolu?

luciblank
2. mar 2014

Ahojiky holky nemáte někdo zavinku SwaddleMe ve velikosti L na prodej může být i použitá mě by to nevadilo malému je 9 týdnů a v klasických zavinkách ho nejde pěkně svázat a on je svázaný klidnější. Vybírám hlavně větší velikost má přes 5kg a přes 56cm předem moc děkuji
Lucka