Je ulitka vhodná pre júnové bábo?

2. apr 2023

prosím vás čakám júnové bábo.. mysíte že je ulitka vhodná alebo to bude úplna zbytočnosť? o zavinovačkách nechcem ani počuť nakoľko mu bude teplo a nechcem aby bol spotený..aký je váš názor mám to kúpiť? aké su plusy a minúsy?

petamich
2. apr 2023

my sme pouzivali na zaciatku aj perinku termoregulacnu outlast - mame julovca, perinku sme pouzivali chvilu (tu uz by som nekupila, nas bol valibuk a extra rychlo z nej vyrastol) a presli sme na ulitky, mal silny moorov reflex a museli sme ho "viazat", on doteraz ma rad pocit utlacenia 😂

patka06
2. apr 2023

Každé dieťa je iné.
U nás by to bola zbytočnosť, dcéra od narodenia neznášala keď mala akokoľvek obmedzený pohyb, zavinovačku rozkopávala už v pôrodnici, neviem si predstaviť čo by robila v ulitke.

beata_k
2. apr 2023

Ja by som si len vybrala nejaku konkretnu, ale zatial nekupovala. Mam dve deti a ziadne nebolo v ulitke, perinke, zavinovacke ani v nicom podobnom. Od narodenia isli do spacaku a v noci sa nebudili. Pockaj, uvidis ake bude tvoje babo. Ak sa same bude budit, tak kup. Ak nie, tak zbytocnost

marianarem
2. apr 2023

Suhlasim, ze kazde babatko je v tomto ine a dopredu to nevies. Nas bol decembrovy a zacinal v zavinovacke, ale velmi rychlo sa naucil z nej vysukat a tiez zacal byt horkokrvny. Takze od nejakych 6 tyzdnov bol v ulitkach roznych typov az do 8 mesiacov. On to vyslovene potreboval, velmi ho to skludnovalo. Nebolo lahke s tym vobec prestat.

minesasubu
2. apr 2023

My sme mali ulitku značka summer , syn je julovča bol velmi rad zabaleny ale mi sme mali aj paperovu perinku , ja si myslim ze kludne kup aj z druhej ruky a ked nevyuzijete tak predas

jaskolka
2. apr 2023

Zistíš, ako bude.Deti sú rôzne.
Syn absolútne nechcel byť v perinke, ani ulitke, on chcel voľnosť, jedine spaci vak toleroval, aj ten musel byť voľný. Dcéra opačne (je májová) musela byt stisnuta, aby zaspala. Mala silný Moorov reflex, kým jej nezmizol, tak som ju dala bud do perinky a ešte stiahla ruky plienkou, alebo potom tenká ulitka.ale my sme v dome, tam sme nemali až takú horúčavu, čiže aj perinka bola v pohode.

majkaaa318
2. apr 2023

My sme mali druhého narodeného v júli, na byte brutálne horúco tak som si dopredu kúpila z bazáru jednu mimi perinku nech mám. A veru spával iba v nej od narodenia, super ho to ukludnovalo. Aj vonku do kočíka som ho v nej dávala, tiež lepšie spinkal. Potom som dokupila ďalšie, aby som mala aj na výmenu keď sa prali. Určite stačí aj z bazara, bábätká sú v tom krátko a nestihnú to opotrebovat.