Je vhodný červenočierny kočík aj pre chlapčeka?
Ahojte mamicky mala by som otazku- je vhodny cerveno cierny kocik aj pre chlapceka-jedna sa o ten kocik co je na obrazku Caretero. Popripade ak mate niektora takito poprosim o recenziu dakujem🙂

My sme mali pri synovi červeno - čierny a aj kopec chlapčenských motívov s autami býva práve v tejto farebnej kombinácii 🙂
@katka0123 ano ved to nevravim, ale nutne ich obliekat do modrej a ruzovej len aby ludia hned vedeli co to je... Staci sa niekesy prizriet alebo sa opytat
moja dcéra mala tmavo modrý so žltými doplnkami... Kúpil ocinko, ale no prežila som...😉
kočík na obrázku môže byť aj pre chlapca...
videla som už aj kriklavejší a farebnejší kočík pre chlapca, toto ešte nie je také zlé 🙂
V prvom rade s tym musis byt v pohode ty, kup si kocik aky sa ti paci. Ja by som nemala problem vozit chlapca ani v ruzovom kociku. Inac cervena sa chlapcom hodi
@evicaveverica ano, mame na vyber. Ja to neriesim. najmensi syn nosi aj ruzove pancuchy po dcere, ona zasa rifle po starsom bratovi. Ale pozmam ludi, ktori by ruzovu chlapcovi neobluekli ani za svet.
@mery251 hodnotis moj zivot hoci o mne nic nevies. Akoze nic v zlom? Ved nevies ako zijeme, na akej urovni, co robim... posudzujes cudzi zivot podla toho, ze moje deti nosia veci jeden po druhom. Ano, chlapec nosi aj ruzove pancusky po sestre (na dvor) a ona kludne aj chlapcenske. Vola sa to setrenie. Prirody, aj financii...skoda reci. Nebudem s tebou stracat cas.
@klaudika11 super nadčasová kombinácia či pre chlapca alebo dievča 👍
Ak sa páči tebe, nemáš prečo váhať
Niektoré mamičky skôr riešia to čo budú mať vôbec na nejaký kočík a nie akej je farby. Podľa mňa to je normálna farebná kombinácia, môže ho mať aj chlapec aj dievča, neviem čo na tom treba riešiť
@henikav presne. Uplne zbytocne plytvanie. Poznam pipiny, co maju deti ohaknute od hlavy po ponozky v naj trendy style a pritom na krku hypoteku za byt na skaredom sidlisku a podobne. Mam inak nastavene hodnoty, deti maju vsetko. Od dovoleniek pri mori, lyze, kruzky, sporty, super byvanie... ruzove pancuchy na najmensom su to posledne co mi nici zivot. 😂
ako podľa mňa je to taky normálne farba

Mladsi syn ma aj odrazadla od malicka cervene. 😀