K Classic jumbo box
Ahojte chcela by som as spytat ci ma niekto skusenosti s plienkami z kauflandu? Myslim tie jumbo Boxy k+Classic?
AK ano oplatia sa? Pripadne K comu by este ich prirovnali.da
V pohode plienky,aj ked ma mrzi,ze uz nemaju tu kvalitnu Wickies znacku plienok,tie boli uplne ze super. Tieto K-classic su tenke ako Tujours,obcas v noci precikame.
ahoj tak ja som spokojna s tymi z kauflandu jumbo Box K-classic a teraz je este aj akcia na ne a ani sa nam zaial nestalo ze by sa mala precikala a to ju prebalujem az rano ked sa zobudi
Ahoj. tak som ich kupila. No neviem zatial posudit nakolko som ich malemu zatial davala iba par krat no po bokoch pretekali( cez den) v noci vydrzali. Do teraz som pouzivala DM Baby love s nimi som velmi spokojna.nikdy sa neprecikal. Spotreba cca 3-4 plienky. Teraz som kupila huggies boli v akcii ale som s nimi velmi nespokojna. Lutujem ze som ich kupila. Tak isto ako aj psmpers s&p neviem odkedy maju novy dizajn Ja som ich akurat vychitila No po 3 hodinach po malom zostal Na zemi normalny mokry flak v noci tiez vydrzali 12 hodin, takze kym sa ne beha, nepada zatial drzi

Ahoj ja tieto plienky používam už dlho môžem vrelo odporúčať, používala som aj tie z Lidlu Tujours a tiež sú celkom dobré ale tieto z K classic sú lacnejšie a je tam aj väčšie balenie.