icon

K Classic jumbo box

angel8734
4. apr 2013

Ahojte chcela by som as spytat ci ma niekto skusenosti s plienkami z kauflandu? Myslim tie jumbo Boxy k+Classic?
AK ano oplatia sa? Pripadne K comu by este ich prirovnali.da

suzi78
4. apr 2013

Ahoj ja tieto plienky používam už dlho môžem vrelo odporúčať, používala som aj tie z Lidlu Tujours a tiež sú celkom dobré ale tieto z K classic sú lacnejšie a je tam aj väčšie balenie.

bamo
4. apr 2013

V pohode plienky,aj ked ma mrzi,ze uz nemaju tu kvalitnu Wickies znacku plienok,tie boli uplne ze super. Tieto K-classic su tenke ako Tujours,obcas v noci precikame.

radka31179
6. apr 2013

ahoj tak ja som spokojna s tymi z kauflandu jumbo Box K-classic a teraz je este aj akcia na ne a ani sa nam zaial nestalo ze by sa mala precikala a to ju prebalujem az rano ked sa zobudi

angel8734
autor
8. apr 2013

Ahoj. tak som ich kupila. No neviem zatial posudit nakolko som ich malemu zatial davala iba par krat no po bokoch pretekali( cez den) v noci vydrzali. Do teraz som pouzivala DM Baby love s nimi som velmi spokojna.nikdy sa neprecikal. Spotreba cca 3-4 plienky. Teraz som kupila huggies boli v akcii ale som s nimi velmi nespokojna. Lutujem ze som ich kupila. Tak isto ako aj psmpers s&p neviem odkedy maju novy dizajn Ja som ich akurat vychitila No po 3 hodinach po malom zostal Na zemi normalny mokry flak v noci tiez vydrzali 12 hodin, takze kym sa ne beha, nepada zatial drzi