Kde kúpim Ecco topánky v Martine?

monikaken
27. aug 2014

Mamičky, minulý rok som kúpila deťom topánky ECCO a som s nimi max. spokojná, chem im ich znovu.Raz som cestovala cez MT a všimla som si, že tam je fabrika. Kúpim v nej topánky, alebo kde ich nakupujete, akú majú otváraciu dobu, majú tam už aj jesenné a zimné?, poprípade, niekde bližšie, som z okr. Prievidza...Ďakujem krásne za odpovede 🙂

bamb27
16. okt 2014

@emmka19 mozno tento vikend alebo buduci vybehneme ..a pojdeme asi tak ci tak, nemame to az tak daleko, tak podam hlasenie pripadne 😉 ..a snad este budu mat tie zlavy cim vacsi nakup 😉

bamb27
19. okt 2014

@emmka19 ahoj, uz mi nemusis pozerat, boli sme tam dneska a nakupili k max. spokojnosti, malemu zimne goratexove za 45e ..sice 29-tky boli len 2 typy, ale aspon som nemusela velmi spekulovat ..a sebe neplanovane kozene cizmicky posledne cislo zy 66e, tusim zo 150e zlavnene ..ale da sa vybrat urcite, len prave vo velkosti 29 najslabsi vyber

maznacik007
19. okt 2014

inak vo Voderadoch je Ecco outlet a kupite tam lacnejsie ako v Martine ... ja som si kupila super cizmy ... za 44 EUr ...

marybun
23. apr 2015

prosim vas o radu, som zo za a chcela by som si kupit jedny ecco tenisky, chcela by som sa opytat ci v podnikovej predajni maju tiez aktualnu kolekciu a ci o nieco lacnejsie ci tak isto, dakujeeeeem

mia1112
28. máj 2015

NIekto sa nechysta do podnikovej predajne? detske sandale by som potrebovala

bamb27
28. máj 2015

@mia1112 moj muz tam bol tento tyzden a so sandalkami a celkovo detskymi topankami aktualne je tam dost bieda... ale my sme hladali vacsie cisla, mozno z mensich je aspon, co to..ale aj predavacka vravela, ze co sa detskych modelov tyka tak teraz slabota

mia1112
28. máj 2015

@bamb27 dakujem za info! Ake su tam prosim cemy?

bamb27
28. máj 2015

@mia1112 jedine sandalky co muz vyhrabal ale nemali nase cislo tak tusim okolo 35e aj take letnejsie tenisky .. Plus minus