Kde kúpim prechodné topánky pre dvojročné dievča v Bratislave?

flower24
15. sep 2014

Ahojte, prosim poradte, kde v BA kupim kvalitnu obuv pre 2r. dieta. Zatial sme mali zimne elefanten a letne sandalky richter, s tymi sme boli spokojny. Hladam topanky na jesen/jar, znacky, ktore splnaju okrem inych najme tieto kriteria: ohybna podrazka v casti prstovych klbov, s vhodnym "opatkom" = teda dostatocne tuhym, vysokym a dlhym, material koza alebo z prirodnych usni. Z pocutia poznam znacky superfit, primigi, svoje ecco, geox (vraj maju dobre aj pre deti). Poprosim o nazory a skusenosti. Vdaka

extrate
15. sep 2014

s primigi a geox mám dobré skúsenosti, spĺňajú tvoje požiadavky je to kvalitná obuv. superfit tiež, len ja ich nekupujem dcérke pretože sú užšie ona má takú skôr širšiu tlapku. takže to treba vyskúšať. v Ba ich majú určite v nákupných centrách, len sa priprav že jedny čižmičky primigi vyjdú na 60 eur (a viac).

pribinak
15. sep 2014

Superfit kupis na Kramaroch v obchode Beni, najdes ich sj na webe,
Vsetky topanky, ktore tam predavaju maju zdrav.certifikat, predavacky su tam ochotne a vedia poradit aku topanku na ktory typ nozicky
My chodime len tam

flower24
autor
15. sep 2014

@extrate: a tie primigi kupujes prosim ta kde? Ci na sirsie nozicky kupujes nieco ine?
@pribinak: dakujem, pojdeme pozriet.

extrate
16. sep 2014

@flower24 Primigi som videla v predajni Little Foot v eurovei. majú tam aj superfit, geox a naturino.

flower24
autor
16. sep 2014

@extrate: dakujem

alica2011
16. sep 2014

V euroveii v little foot maju vybornu spanielsku znacku biomechanicas a garvalin. Spicku a patu maju gumenu, takze sa neodru. My sme ich odkladali skoro ako nove. A maju aj velmi pekny design.

alica2011
16. sep 2014

Geox a superfity tiez nesklamu 🙂

gulolicko
16. nov 2014

Ja mám dobré skúsenosti so značkou obuvi TRIPOS. Je to slovenský výrobca a má v Blave predajňu v Karlovej Vsi, na Sumbalovej ulici a ešte viem, že aj na Kazanskej. Vyrábajú obuv z prírodnej kože. Zimné vzory sú s goretexovou podšívkou, takže stačí ak máte 1 pár. Skúste a možno si aj Vy vyberiete.