icon

Kde kúpim takúto postieľku?

zuzu571
21. jan 2015

ahojte baby, neviete náhodou kde sa dá takáto postieľka kúpiť?? a čo to cca stojí??? obrázok som stiahla z netu už hode dávno ale na žiadnej slovenskej ani českej stránke som to nenašla už

ďakujem za tipy 🙂

Kde kúpim takúto postieľku?
miku1
21. jan 2015

@zuzu571 Rovnakú službu ti urobí hocijaká postielka, z ktorej odmontuješ jednu bočnicu 🙂

jajka71
21. jan 2015

http://www.kocikovo.sk/product/postielka-babyba... (dole v moznostiach mas aj natur)

https://www.modrykonik.sk/shops/detske-postielk... (aj ine moznosti farebnosti mas ntu na modrom konikovi)

majusqa77
21. jan 2015

www.bleble.sk ja som mala nieco podobne, bolo super, ze ta postielka je mensia, ako klasicka postielka. akuratze nam v nej maly vydrzal len do cca pol roka..

zuzu571
autor
21. jan 2015

@jajka71 ďakujem veeeľmi pekne .. je to podľa mňa super vec, len ako 200€ som netušila že si za to vypýtajú 🙂 aspoň mám jasno

jajka71
21. jan 2015

ako pisala miku1 vies si to spravit takmer z kazdej postielky, tieto nie su zle, daju sa upravovat, ked si podokupujes doplnky, moze sluzit dlhsie a mozes to vyuzivat dlhsie, ale je to zrejme drahsi spas, ovela drahsi ako klasika:(

mimajo
21. jan 2015

videla som, ze si to niekto spravil z lacnej ikeackej.... my sme kupily pred casom (uz 5 rokov) cez ebay podobnu, stala len 60 Euro a momentalne ju maly vyuziva ako gauc v detskej

jajka71
21. jan 2015

sak ja hovorim, ze su alternativne sposoby, moj brasko maju dvoch chlapcov s dvojrocnym rozostupom a kupili si klasicku postielku a bocnicu stiahli uplne dole a svagrina mala babatko a babatko bolo pri mamicke kludnejsie.....my cakame dve naraz, tak to bude trosku ine, zrejme🙂)

zuzu571
autor
21. jan 2015

@mimajo ďakujem, to je dobrý nápad 🙂

bodka70
21. jan 2015

Takisto som za obyčajnú postieľku bez bočnice. A mne môj muž namontoval také podobné kovové lišty v podobe "L" , aké sú na obrázku. Je to praktické, lebo na parketách či plávačke môže postieľka trochu kĺzať a v noci môže do nej či už mamička či dieťa drgnúť, postieľka sa posunie a dieťa môže prepadnúť tou medzerou. Takže radšej tam dať tie L-ka a "zakvačiť" o posteľ 😉.

hradnapani
21. jan 2015

@bodka70 alebo sa da postielka s postelou zospodu spojit aj stolarskymi svorkami.

bodka70
22. jan 2015

@hradnapani , áno, ale toto je praktickejšie, lebo keď vymienaš plachtu, či upratovať pod posteľou, stačí podvihnúť postieľku a vytiahnuť ju, nemusíš to stále spájať a rozpojovať.