Kde kúpiť hygiena sadu pre bábätko?
Odkiaľ ste kupovali hygienickú sadu pre dieťatko? Myslím tým nožničky, jemnú kefu na vlásky a pod čo býva ako sada... Ďakujem za tip
Chicco
Ale teda kefu na vlásky odporúčam kúpiť priamo v obchode a omakat ju. Ja som objednávala a došla mi taka tvrdá že by som s tým mohla hrdzu drhnut.
Za mna naj nožničky z Dm okolo 6€, cisto len nožničky. Kefku na vlásky,to sa tam tiež nájde ☺️
Sada je zbytočnosť, manikúrové nožničky má snáď doma každý a kefu na vlásky najlepšie vybrať osobitne - jemnú.
Skús pozrieť v DM alebo v detských obchodoch.
Nožničky som ja napr nevedela použiť možno aj do pól roka, používala som také mini kliešte na nechty 🤷🏻♀️ A súhlasím, že kefu na vlasy radšej osobne do obchodu, tiež mi prišla taká, čo sa rozpadla snáď do mesiaca a teda nestála euro.
V bambini som kupila sadu kde bola kefka hreben odsavacka noznicky a cvakacky.v DM mavaju zase taku ze cvakacky noznicky pinzeta pilnik..

Ahoj ja som po prečítaní diskusií a poobzeraní tých sád nakoniec nakúpila osobitne lebo tam boli veci, ktoré by sme nevyužili a pod. Ale teda z tých sád som mala kefu na vlásky hrebeň na vlásky a nožničky a iné som myslím ani nepotrebovala