icon

Kde kupujete vecičky do pôrodnice v Martine?

misulienkamt
16. feb 2013

Ahojte, kde v Martine nakupujete vecicky do porodnice, postielku, kocik...? A taktiez tehotenske oblecko? 😉

alenitka
16. feb 2013

@misulienkamt ahoj tak obchodikov je tu dost ... my sme sice skoro vsetko nakupili v polsku - prebalovaci pultik, matrac do postielky, aj nejake oblecko
kociar sme kupili v obchode Mimino v Strojari na prizemi, maju tam celkom dobry vyber a dokonca nas vysiel lacnejsie ako v polsku 🙂
Na detske vecicky mam osvedcene Tinko - to je v Dome sluzieb dole vedla drogerie. Tam maju aj sady do porodnice - take ze ciapocka, kosielka, polodupky a taaak ... a hlavne kvalitne slovenske vyrobky. tam robia aj kosielky na krst 🙂
a este jeden obchodik kde som sa zastavila stale ked som isla od gyndy - Antony - v Atriu pri ambraku - tam som si stale kupila take bodicka po 2eura - take s napismi v slovencine. Maju tam taky regalik kde vsetko stoji 2ecka tak som si stale nieco vybrala 🙂
no a tehotenske oblecko som kupovala v lidli ked bola akcia a lipt. mikulasi v CA. tu v martine ked niekde maju tak riadne predrazene.
ked chces nieco blizsie vediet pytaj sa 🙂

misulienkamt
autor
16. feb 2013

dakujem za vystiznu odpoved 🙂 a aky kocik ste kupili ?

emmuska8
16. feb 2013

pri stahle v tom bielom domceku, predajna babycity, alebo predeti /siet obchodov/...kupila som tam kocik, postielku, matrac, stolicku, vsetko do porodnice..
A podla mna najlepsi vyber tehotenskeho oblecenia v martine za najlepsie ceny 🙂 Kazdy mesiac maju akcie na nejaky tovar. to si mozes pozriet na www.predeti.sk , na uvodnej strane v pravo je akciovy letak, tam vidis co je aktualne v akcii. mam u nich zakaznicku kartu , tu som dostala pri kupe kocika , takze nakupujem od prveho nakupu so zlavou 🙂

zvedavamt
16. feb 2013

my sme uz dva kociky brali v Nikolke vedla divadla, uje je odbornik,ozaj nam dobre poradil. Aj ine veci sme tam brali. Novy obchodik s miminkovskym obleckom je na Severe ako je pošta. Predajna s tehu pradlom je rejna shop tefanika 64
a tehu moda a decky pisu medzi Dielom a panskou modou Modev, pešia zona by mal byt obchod BABYcity. Dostala som letaciky od gynky,mam v plane pozriet ,co tam maju. Zatial som len objednala tehu pradlo z netu, ale bez skusania to nic moc, jedno male,druhe velke,vadia mi sviky.

misulienkamt
autor
19. feb 2013

@emmuska8 aj ja uz nakupujem so zlavou 😎
Tak som si dnes obehla nejake tie obchodiky a prisla som na to ,ze susedka mi pracuje v babycity. Takze nakupim asi vsetko tam 🙂 som si tam dnes kupila tehot. rifle, leginy a koselu. sa z toho vytesujem 🙂. Uz si len vybrat postielku a hlavne kocik.
A ma celkom potesila, idu robit prednasky pre tehotne ohladom porodu a dojcenia a vraj ked pridem na prednasku mozem nakupit s 10% zlavou, teda nie len ja ale vsetci. tak hlavne kocik a postielku objednam urcite tam, za taku zlavu to stoji 😎 Bola som aj v nikolke ale tam bola daka teta a maju tam polske kociky a to necem 😒
@zvedavamt neviem kde presne bol predtym ten obchod, ale od januara su pri stahlke

zvedavamt
19. feb 2013

pri štalke bol obchod s deckym a tehu daavno,ak myslis v tej dlhej budove smerom ku trznici,oproti nim robia langoše, viem,lebo tam moja sestra predavala. Mne dako pocasko nevyslo do mesta,tak som nesla. Zhanala som cvicenie pre tehotne,tak sa naslo, nosila som s babkou drevo 🙂 ale len tak opatrne,trosku.
Ja zatial obleciem vsecko,kedze mi moc nechuti jest,este som schudla. Ale dake veci si pojdem kuknut. Postielku uz mame vybratu v nabytku pri Lidli , vid foto, lebo uz nekcem taku kalsiku,ale aby to uz ostalo v izbe. Mala mi beci,ze aj ona taku kcee 😀 mam na palne kuknut daco aj v Strojari, tam som brala maly kocik este pre dceru pred 6r. Ked nam ani moc toho netreba,vsecko mi da sestra po svojich.
Vies nieco viac o tych prednaskach pre tehu? lebo MRC je zavrete,ale pisala mi dula Lucia,ze budu robit teras na Ladovni,ale mne staci,ked pojdem az na tu dalsiu predporodnu pripravu v maji/juni.

michaela1990
20. feb 2013

Jednoznačne Nikolka tam som kupovala uplne vsetko 🙂 ujo je velmi ochotny poradit pomoct ja chodim a budem chodit len tam🙂

misulienkamt
autor
21. feb 2013

@zvedavamt ta postielka vyzera super a hlavne prakticky, ani som nevedela, ze pri lidli je daky nabytok. 🙂 A kolko stoji?
Tie prednasky mi len spomenula ale som si to pozrela na facebooku, maju stranku Babycity. 15.3. bude tema porod o 17,30hod. , 23.3. o 13.00hod bude tema Dojcenie. Treba sa nahlasit bud cez FB alebo osobne v predajni. Zatial viem len to co maju zavesene na fb

zvedavamt
21. feb 2013

@misulienkamt
ani my sme nevedeli o tej predajni,len som hladala cez lyoness a naslo mi toto. Cena je kolo 375e a ked mi este z toho vratia,tak budem rada.
Na fb som to nasla,diky,mozno by som isla,ak sa mi bude kciet cez vikend
ale pojdem sa tam v utorok aspon popytat

alenitka
21. mar 2013

@misulienkamt odpisala si mi ale nedala si pod mojim prispevkom "ODPOVEDAT" ... tak to potom stlac a mne sa to zobrazi v upozorneniach ze si mi pisala 🙂
no my sme kupili kocik v Mimine - Passo Easy go .. som veeeelmi spokojna, ale aj tak lutujem ze som si nekupila moju srdcovku - Bexu paris fashion .... akurat som dnes dumala zeby som tento predala, aj ked je paradny a super sa s nim chodi, ale ked vidim tu Bexu niekde v meste tak mi srdce krvaca...to mas ako ked si das v bare pivo a mas chut na vodku s dzusom 😀 😀 😀

joja55
11. nov 2015

ahojte..som zo ziliny a pocula som ze v MT sa daju kupit lacnejsie kocare.... viete mi poradit kde presne??? teda dat daku adresu??? dakukjem