icon

Kde nakoupit výbavičku v Brně?

adulkababulka
11. aug 2008

ahoj holky, prosim poradte dobry obchudek v Brne, kde se da koupit vybavicka - jako zavinovacka, kosilky atd.... spis bych uprednostnila mensi klasicke obchudky, nez obchody jako Chicco a tak.... diky moc.

hanickak.
11. aug 2008

Ahojky, slysela jsem, ze dobry obchudek je na zacatku Lidicke, pry tam i dobre poradi.
Ale tezko takto poradit, tech mensich obchudku je plno, spis se projit mestem 😉

robi
11. aug 2008

ahoj,
koukni se na www.anicka.cz, já tam moc ráda nakupuju, malý kšeftík, kde Ti dobře poradí! Mají levný oblečení a co jsem tak koukala, tak stejný zboží co mají jinde tady mají levnější. My jsme tam koupili snad všechno! přeji radostné nakupování 😉

betina
11. aug 2008

robi, moc děkujeme. je sice škoda, že jsem na ten obchůdek nepřišla dřív, ale aspon ted, že to vím. Mají tam moc hezký věci a oproti konkurenci je to opravdu levnější Děkujeme 😉

dahlia23
11. aug 2008

ahojky, ja som bola v Brne u kamarátky a detský obchodík snov sa volal Brána k dětem. je to na Josefské 1, vo vnútri akoby kláštora. Je tam moc pekné átrium s obchodíkmi a kaviarničkou, tak skús pozrieť.

dahlia23
11. aug 2008

a majú aj web: www.branakdetem.cz

kattum
11. aug 2008

ano na Lidické je dobrý obchod, ochotné predavačky, je to naproti hotelu Slovan, vola sa Babycar (www.babycar.cz)
na Kotlářské v dolnej polovici nalavo je tiež malý obchodík s detským textilom, názov neviem, vedľa sú České fusakle
Aničku poznám tiež, naozaj dobrý textil

ria80
11. aug 2008

Já protože to chci mít co nejblíž domu,tak chodím u nás v Kohouovicích,je malinký dětský obchůdek,ale moc fajn.
Brána k dětem,tam jsem byla mrknout,určitě to jsou dobrý a kvalitní věci,ale šíleně drahý.Na to nikdy mít nebudu.
V olympii je dětská prodejna,maj tam všechno,ted jsme tam kupovali autosedačku.
A nejvíc se mi líbilo na Tomkově náměstí v Husovicích,třípatrový dům plnej dětských věcí.Tam půjdete a máte pro minko uplně všechno,od kočárku po pudr na zadeček.A přijatelný ceny.My jsme tam nakoupili většinu věcí taky.

adulkababulka
autor
13. aug 2008

holky, diky za prispevky - zitra vyrazim na nakupy 😀 nejdriv zajdu na tu Hrncirskou, to se mi pozdava nejvic. Jo, a kupovali jste i takove dupacky co nemaji rozepinani mezi nozkama? vcera jsem videla krasne v C&A, ale bojim se ze kvuli prebalovani jsou neprakticke, protoze nemaji to rozepinani mezi nozkama.... co myslite? diky

binki
13. aug 2008

adulkababulka: něco mi koupila máma taky na Kobližné v Centrumu, berana, larisky atd.. 😉

muminek
26. sep 2008

Holky levně se dá pořídit v Tescu na Vídence v obchodu Kik májí tam dětské oblečky za rozumné ceny 🙂

lenkaaa
28. sep 2008

holky a kde v Brne kupujete takove veci jako teplomer pro miminko? kde jsou nekde kolem centra zdravotnicke potreby? treba tam by to mohlo byt, ne?....

amira55
29. sep 2008

lenkaaa já jsem byla v lékárně na Kolišti a jinak jsou zdravotnické potřeby na Jezuitské a pak roh s Rašínovou jak je Divadlo Bolka Polívky

kata29
23. jan 2009

ria80
A jak se to na Tomkově náměstí v Husovicích jmenuje???
dík za odpověď
K

musko
23. jan 2009

Ahoj!
Na Josefské, Brána k dětem 😵

astrane
23. jan 2009

taky jsme kupovali v Aničce na Hrnčířské.Mají to tam podle mě celkem levný.Nakupuju tam ráda.
Andulkababulka:Já jsem měla bez rozepínání radši-často se knoflíky nebo patenty rozepínali.A taky jim aspoň netáhne ne nožičky.Na přebalování mi to přide skoro stejný-buď dupačky sundám úplně zvrchu,nebo z nich vytáhnu nohy a vyhrnu až k hlavě 😉 Ty sundávací mám zase rychleji zapnutý-nemají tolik knoflíků 😅
V husovicích se to jmenuje tuším Ballo,ale 100% jistá si nejsem

lenic
24. jan 2009

V Husovicích se to jmenuje Balli, ale na té prodejně je nápis Baby Line. Na něco je to tam fajn - třeba tam mají velký výběr kočárků a autosedaček, ale třeba oblečení nic moc a poměrně drahý..
V Aničce jsme toho taky nakoupili hodně, je to fakt fajn obchod. Ještě mi přijde docela sympatický obchod na Václavské, myslím, že se jmenuje Dětský sen. Mají tam napůl bazárkový věci a napůl nový.

astrane
24. jan 2009

Mě se to v těch Husovicích moc nelíbilo-výběr kočárků tam mají,ale dají se koupit za míň,některý i v Brně a obsluha taky nebyla nic moc-třeba jsem měla smůlu,ale já si tam kvůli tomu nakonec kočár nekoupila,ikdyž mě to mrzelo.A oblečení bylo fakt drahý,ale mě se tam pár kousků moc líbilo,jenže tolik peněz...-takže taky nic.Václavská nevím,já jsem pár běcí koupila ještě u Růžovýho pantera na křenové,ale anička je levnější 😉 .Ale zase tam nemají velký výběr kočárků a sedaček,ale hadříků jo.