icon

Kde nakupujete a aké plienky v akcii?

l3nka
4. mar 2009

Ahoj, nechodia nám v poslednej dobe letáky tak nemám prehľad kde sú aké akcie na plienky, vie mi niekto poradiť kde nakupuje plienky a aké používate?

zuzkat1
26. nov 2010

@boise to nemozes kupit tri balenia a pouzit tri kupony? no to je blbe...som chcela v DM ku kupit a pouzit ak kupon na zlavu z DM no tak smola... dakujem

boise
26. nov 2010

@nanika do konca decembra

@zuzkat1 mozes ale musia ti to nauctovat ako 3 nakupy 😉 cize 3 uctenky

jankaborka
26. nov 2010

ahojte,videla som dnes v Tescu nejake nove tesco plienky,volaju sa tusim gaga premium ,nemate s nimi skusenost,ci su dobre?viem akurat ze nie su igelitove ale papierove,ak se ich uz mali tak dajte vediet.diki

zuzkat1
26. nov 2010

@boise no to som pochopila,len ja som chcela zlavu na cely nakup🙂 a takto mi to nvyjde..

jankaborka
26. nov 2010

a nviete ak by som pouzila ten zlavovy kupon na pempers v dm,da sa potom vyuzit este aj ta zlava z kuponovej knizky,co mam 25% zlavu alebo sa zlavy asi uz kumulovat nedaju???

boise
26. nov 2010

@zuzkat1 jaj, no tak to asi nie...ja do dm nechodim, tak neviem 😅

ollski
26. nov 2010

@jankaborka myslim, ze to bolo tak, ze uz potom mozes pouzit len tu konecnu bud 15 alebo 5% zlavu na cely nakup

julinka2787
26. nov 2010

@jankaborka ja ich mám a sú suprové. jediné, čo mi v noci nepreciká. veľká spokojnosť s nimi... 😉

ollski
26. nov 2010

@zuzkat1 tiez zavisi od obchodu, aspon minule, to v poho zobrali na jeden nakup..ja som mala napr 6 na utierky a 2 lienyk a potom konecna tlava....v poho zobrali...

jankaborka
26. nov 2010

@ollski aha,diki potom
@julinka2787 no mi pouzivame tie fialove tesco plienky,teraz su uz prebalene do zeleneho obalu,stoja tusim 12.50 alebo nejak tak a tieto stoja iba 9.50 tusim a mam este aj zlavovy kupon 1.80 tak preto sa pytam ci tie gaga su dobre,tak super,diky za info 😉

ollski
26. nov 2010

v bille su tie velke balenia, na kt. plati zlavovy kuponik pampers za 14,99€

pegie
1. dec 2010

ak by ste chceli mam kupon na plienky pampers z 50 bodovej knizky v DM

borocka
1. dec 2010

@pegie ahoj, teraz v aktualnej D? zlavovej knizke su pampersky?? ktory druh?a za aku cenu vychadzaju?? dik

pegie
1. dec 2010

@borocka pampers premium care- 52-78 kusov 9,47eur, 100kusov zo 24,98 na 16,65eur,

borocka
1. dec 2010

@pegie to je pekny zlava, ale ja kupujem sleep and play.tie vychadzaju v mojej velkosti (c.4) 50kusov za 8eur normalne, a v akcii aj za 6,50 sa vyskytnu. ale pojdem to okukat.
inak kde beriete kadejake zlavove kupony?ste clenky nejakych sieti??

pegie
1. dec 2010

@borocka no chodim nakupovat do DM zbieram body a potom si vyberiem nejaku knizku podla bodov kde je vela kuponov nazluvu a semtam sa najdeaj na plienky, kase a hlavne na drogeriu

borocka
1. dec 2010

@pegie hej, tiez tam zbieram body ale tie knizky nooo, z 30 kuponov sa hodia tak 3-5..nic moc. aj ked obcas sa vyskytne, ale nic moc teda.

a tie pamperskove?? tu boli nejake linky na zlavy....ze sa to len vytlaci. to ako funguje? ako sa k tomu dostanete?

nanika
2. dec 2010

@borocka Tusim sa tam regnes a potom ti chodi na mail, ze si mozes vytlacit. To sa mi paci, tie kupony su pre kazdeho, co si vytlaci a nie je to viazane na pocet a nutnost nakupu, zalezi na tebe 🙂

neurologia
4. dec 2010

nove kupony na pampers 🙂

http://www.pampers.cz/cz_CZ/home

adrianai
4. dec 2010

akcia v tescu na pampers veľké balenie za 14,29 €( tušim ).... a dá sa využiť ten kupón -2€ 🙂

evuliatko74
7. dec 2010

@neurologia
Ahoj, a to staci normalne predlozit kupon napr. v Tescu pri pokladni a dostanem zlavu?
A beru ich aj take ciernobiele vytlacene?
Diky.

neurologia
7. dec 2010

@evuliatko74 ano staci predlozit kupon a mas zlavu 😉 a ano beru aj cierno-biele 😎 takze hor sa na nakup 😀

evuliatko74
7. dec 2010

@neurologia
Dakujem, uz som si vytlacila, takze sup na plienky.
Inak to je super pomoc pre mamicky a byva to castejsie? Tie kupony?

neurologia
7. dec 2010

@evuliatko74
ano byva to castejsie...musis obcas kuknut www.pampers.cz 😉

dicinka1
20. dec 2010

tie gaga plienky su otrasne..ja som ich kupila,kupujem stale len babylove z dm-ky a tie su perfektne..gaga nam absolutne nevyhovuju,su tesne,ked ich dam na volnejšie vysia jej.. proste katastrofa! ja som sa v nich sklamala..myslela som,že je to aspon na urovni babylove..

martinka17
21. dec 2010

@dicinka1 dík za info, som ich chcela na skúšku, tak radšej, nie ostanem pri babylove 😅

k8y
21. jan 2011

Ahojte baby. Vsetky tie kupony boli platne iba do 31.12.2010. Neviete nahodou, ci Pampers planuje nieco take aj na rok 2011?

janinkad74
22. jan 2011

@k8y ahoj. ak hľadáš plienky pozri si stránku http://www.webareal.sk/najlacnejsieplienky . sú tam celkom dobré ceny. 😉

annie13
27. jan 2011

@janinkad74 tam vychadza kus 0,20 co je vyska cena

@k8y teraz su v Bille
0,16 vyjde kus vel. 4
http://billa.sk/ponuka/letaky/aktualny-hlavny-l...

k8y
27. jan 2011

@annie13 Dakujem velmi pekne! 🙂