icon

Kde ste kúpili zimné bundy a kombinézy?

charllotte
29. sep 2013

Maminky dajte prosim niake typy, kde ste kupovali, objednavali, dakujeeeeem.

charllotte
autor
30. sep 2013

@tilly ved to, ze my lyzovat napr nechodime ani do hor, len skola, skolka, do mesta a tak, ja som dost narocna 😀 ale znackove veci nemusim mat, dakujem za komentar 🙂

tilly
30. sep 2013

@charllotte ved hej, tak to nepotrebujes moc znackove specialne veci... staci podla mna tchibo alebo lidl, tam nemavaju zle veci.. vacsinou dlho vydrzia...

charllotte
autor
30. sep 2013

@tilly
@martuska75 babyyy mozem vas poprosit aj linky??? dakujeeeeeeem 😉

charllotte
autor
30. sep 2013

@tilly ja kupujem dost casto v lidli ked mi padne nieco do ocka, maju krasne a kvalitne veci od lupilu, ale zimne bundy sme este napr. nemali

navonka
30. sep 2013

@tilly Sú špeciálne prispôsobené na turistiku do terénu, nech sa páči presný popis:
Trekingové topánky - Tieto nepremokavé topánky s extra silnou podrážkou sú vyrobené na nosenie do dažďa, na skalnaté chodníky a do zablateného terénu. Ideálne pre milovníkov hôr, na kemping alebo na objavovanie náučných chodníkov.

* Nepremokavé
* Vzdušné
* Odolné gumové podrážky
* Jednoduché čistenie podrážok

Zvršok: Semiš & Syntetika; Podrážka: Guma

charllotte
autor
30. sep 2013

@monstos diiiky 🙂

charllotte
autor
30. sep 2013

baby co hovorite na lyziarske bundy len tak na bezne nosenie, tie su tensie nez normal klasicka bunda zimna, v tom by bolo detom zima nie?

tilly
30. sep 2013

@charllotte a este mi napadlo, ze ja som kupovala malemu bundu teraz v C&A, ked mas dost bodov v DM, zamenis si ich za bonusovu knizku a tam mas 25% na jeden vyrobok z C&A, tak som mu kupila bundu taku na bezne nosenie do skolky a tak..

tilly
30. sep 2013

@charllotte my sme mali z lidlu minuly rok, maly to nosil len do skolky a prezilo to, aj tento rok to este bude mat, nejak nenarastol...

charllotte
autor
30. sep 2013

@tilly nemame u nas DMku 😀 ale si zlata dakujem

egyptanka
30. sep 2013

@charllotte do pohodky, hodis termopradlo, flisovu mikinu a bundu a je teplo.

navonka
30. sep 2013

@charlotte
@tilly Moja staršia dcérka chodí do škôlky, kde sú väčšinu času vonku, čiže aj tam potrebujú kvalitné, hlavne nepremokavé a teplé oblečenie a obuv. To bol vlastne hlavný dôvod zriadiť si e-shop s oblečením, ktorý je myslím si nedostatkový na slovenskom trhu, alebo je k dispozícii len počas sezón. U nás ani nie je zvykom, že deti idú von, aj keď prší či sneží ako v iných krajinách s horším počasím. Čo je škoda, pretože si budújú imunitu a vzťah k prírode, ale to je už na inú tému 😵 .
Samozrejem akceptujem, že finančná stránka je silný kritériom výberu.

nikky222
30. sep 2013

nech nezakladám nové témy, idem kupovať kombinézu pre 1-1,5 ročné dieťa, poprosím názory mamičiek na značky F&F, DIMO, žiadna lyžovačka, kočík a chvíľu pobehať, posánkovať. Ďakujem všetkým, príp. budem rada ak napíšete aj tie, čo ste mali iné značky. Nepotrebujem nič extra drahé, len aby neprefúkalo , nepremoklo, aby nebola zima.

marecita
30. sep 2013

ja
už treti rok kupujem dcerke značku TOPOLINO ?na sankovačku a lyžovačku perfektne nikdy jej nič nepremoklo . 🙂 http://www.ernstings-family.de/prospekt/die-akt...

martuska75
30. sep 2013

@charllotte deti sú furt v pohybe takže ja kupuje aj na bežné nosenie len lyžiarske. Podľa potreby doplním teplou mikinou alebo svetrom, a ak treba na dlhší pobyt vonku tak doplním o vlnené termoprádlo.. Bývame aj cez zimu dosť vonku a deti behaju gulujú sa, stvajú snehuláhov ... Na zimu sa nikdy nesťažovali. Tam je hlavné aby to neprefúklo a nepremoklo, ale je aj dôležité aby sa nezpotili pri aktivite lebo to je ešte horšie.

googlinqa
30. sep 2013

teraz som jej kupila hrubu vetrovku na zimu takkto som spokojna

martuska75
30. sep 2013

Inak ak si sa pýtala kde kupuje obvykle interšporte, ale snažím sa hľadať výpredaje samozrejme.

charllotte
autor
1. okt 2013

@marecita diiiky, tie oteplovaky su super, este som neobjednavala zo zahranicnych stranok, kde tam najdem rozmery k velkostiam?dakujem

marecita
1. okt 2013

@charllotte skus kontaktovat tuto mamičku s mmb ona objednava a za najlepšie ceny určite by vedela napisat aj miery gbarkeit:

http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=42999

marianka3
1. okt 2013

Bundu z H&M, zimný overal očakávame z Nextu, ten s Dinami 😉

kinna
Odpoveď bola odstránená
charllotte
autor
1. okt 2013

@marianka3 linky prosiiim 😀
@marecita dakujem mrknem nato 🙂

klincek
1. okt 2013

@charllotte bundicku do jasli v KIKu (vozime sa v aute), a kombinezu na von tu v bazari, znacka TCM

marianka3
1. okt 2013

@charllotte skús napísať užívateľke @soldi ona robí sprostredký nákup z UK, aby Ťa pridala do skupiny, Hromadné objednávanie zo zahraničia 😉

majka99999
1. okt 2013

my mame tento na skorsiu zimu http://www.hm.com/gb/product/08532?article=08532-D a ak by vyrastol, tak z lidla, co som kupila este minulu zimu, len sa mi zdal velky. bundu mame 1 vacsiu next odtialto z bazarika (dostali sme aj bundicku z Takka k tomu, tu nosi teraz, takze superkupa), 1 vacsiu z george http://direct.asda.com/george/younger-boys-coat... a 1 mensiu z c&a http://www.c-and-a.com/at/de/shop/product.html#... . oteplovacky mame tiez bazarika.

obchodpredeti
2. okt 2013

Skus pozriet nasu stranku

bonnie1
2. okt 2013

jeden over z aliexpress a druhy dnes z tesca a tiez bunda z tesca. pokial nebude stacit zariadim sa 🙂

bmagdalena
2. okt 2013
adripat
3. okt 2013

Etirel-ky su fajn, len pozor ak niekto objednava cez net tak su kusok vacsie. Cize radsej objednat to mensie cislo. Estre maju pekne bundy za dobru cenu na www.bubino.sk
nextove som este nemala, mali ste niekto nextove overaly? Su naozaj do tuhej zimy ci len do takej Anglickej bez snehu ???? 🙂
A inak nevie mi nahodou niekto poradit kde najvyhodnejsie objednat Carters vecicky - som z nich uplne hotova 🙂