icon

Kde ste kúpili zimné bundy a kombinézy?

charllotte
29. sep 2013

Maminky dajte prosim niake typy, kde ste kupovali, objednavali, dakujeeeeem.

Strana
z3
oblecsvojebabo
Odpoveď bola odstránená
obchodpredeti
Odpoveď bola odstránená
nana39
6. okt 2013

@marecita Ak sa môžem opýtať, ty zo svojho pohľadu keď si kupovala napríklad bundu od Topolino veľkostne sedeli? Ja potrebujem malej veľkosť 92, ale neviem či jej bude dobrá. Písala som aj rôznym predajcom , ale nikto nič 😒 , žiadna odpoveď.

marecita
7. okt 2013

@nana39 ja som vždy dcerke objednavala o čislo večšiu lebo sa mi zdaju trošku užšieho strihu

dai
7. okt 2013

@charllotte ahoj. vsade uz maju bundy... ja som kupila v mark and spencery a v ralph laurene malej a malemuv nexte a little kaisery...
bundy maju v tescy, h&m, c&a, v nexte, zare... vsade - zalezi od budgetu...

charllotte
autor
7. okt 2013

@dai dakujem, ja som dnes urobila velky nakup v lidli a mame vsetko a som max spokojna 😀

jaruska6
7. okt 2013

@charllotte Ahoj, kúpila si aj topánočky, vyhovujú?

dai
7. okt 2013

@charllotte ja do lidlu moc nechodim ale porom super ze sa ti podarilo tak dobre nakupit😉

charllotte
autor
7. okt 2013

@jaruska6 topanky som nebrala, ale vyzerali byt fajne a hlavne nepremokave

charllotte
autor
7. okt 2013

@dai ja tam nakupujem oblecko detom, kvalitne, krasne, super material aj farby a super cena 🙂 nepotrebuju mat znackove 🙂 dnes som konecne vyriesila moju dilemu 😀

jaruska6
7. okt 2013

Ja nerada nakupujem v Lidli, vždy tam treba prísť ráno na 7.00, tlačenica....., nie vždy im dovezú , všetko, čo je v letáku.Dnes sa tam tak maminy aj tatinovia tlačili, že som si myslela, že ma rozpučia, deti plakali pri skúšaní topánok, primeriavaní búnd, oteplovákov.....no proste nervák.Ale čo už kde zoženie človek celkom fajn kvalitu za výbornú cenu, len v Lidli, ale kultúra nákupu nulová a o 10.00 len prázden regále s akciovým tovarom 😒 😖

dai
7. okt 2013

@charllotte si ma normalne navnadila😉 ja som ani nevedela ze tam nejake oblecenie maju... my dost lyzujeme a decka chodia vela von v skolke a v skole, takze ja sa snazim hlavne kvalitne kupovat a to nie je vzdy mozne kupit lacno, ale ak pises ze v lidli sa da, tak sa tam skocim pozriet co to tam aky zazrak 😀

charllotte
autor
7. okt 2013

@dai kukni album co som dnes krpcekom kupila, lyziarske bundy, nohavice, mikiny, puncochy....

charllotte
autor
7. okt 2013

@jaruska6 tiez neznasam tlacenice a o 7:00 rano tam bolo tolko ludi okolo kosov akoby davali zadarmo, oplieskali ma zprava, zlava i zozadu, ale mam co som chcela 😀

martuska75
11. okt 2013

@dai V do Lidlu chodím dosť nakupovať teda hlavne potraviny, lebo bolo mi to najprv dosť čudné ale sú fakt kvalitné 🙂 Aj podľa D testu aj podľa toho čo nám chutí. Ak teda nekupuješ všetko len Bio a tak 🙂 Čo sa týka vecí pre deti tak sa tam dajú celkom fajn pokúpiť všelijaké tie tričká, pyžamká a tak ... NO lyžiarske - fakt na lyžovanie by som tam asi nekupovala. Tiež som kúpila staršej jednu bundu ale skôr tak do rezervy na dvor. Píšu 3000 vodný stlpec tak to by mohlo tak na hodinku na dvor vydržať a nie celý deň na lyže. 😉 Na lyže som jej kupovala tento rok The North Face - ešte sme nemali uvidíme.

martuska75
11. okt 2013

@charllotte Tiež neznášam ked je tam veľa ľudí 😉 radšej tam vtedy ani nechodím. Ale inak veci tam vôbec neskúšam. Normálne zoberiem domov, doma v klude poskúšame a čo nie je dobré vrátim. Bez problémov vrátia peniaze. Robím to tak vždy.

dai
11. okt 2013

@martuska75 ja uz mam na lyzovanie - ja kupujem klasicky malej authority - tie tohtorocne maju vodny stlpec 6000 - na tie jej 2-3 hodiny je to v pohode😉 malinky ma little kaiser - tie su strasne krasne a teplucke😉 a maju dokonca 10 000 ... co ma teda dost prekvapilo lebo som to brala len na sanky , lebo sa mi to velmi pacilo😉
tu znacku north face nepoznam, tak daj vediet ako ste boli spokojni😉

martuska75
11. okt 2013

@dai No uvidíme. Dcéra (staršia) chodieva lyžovať s deckami (s inštruktorom) tak že ráno odídu a večer prídu naspäť tak je to trochu náročnejšie na vybavenie. Mala by mať 20 tis. vodný stlpec aj priedušnosť. Ja nelyžujem o to to mám ťažšie. 😝

dai
11. okt 2013

@martuska75 nasa tiez lyzuje zatial len s instruktorom - najviac tie 2 hodiny, potom trochu este s muzom a zatial jej to nikdy nepremoklo😉 ona ale teda nepada, cize ten priamy kontakt so snehom je minimalny...

detskeoblecko
13. okt 2013

skus pozriet nieco na nasej stranke eshopu, urcite ta nejake oslovia. Su nie len krasne, ale aj kvalitne, naozaj dobre site. Cena vobec nie je vysoka. Dokonca pri objednavke veciciek nad 45 EUR usetris aj na postovnom

obchodpredeti
19. okt 2013

skús pozrieť aj u nás😉

Strana
z3