icon

Kde výhodne kúpiť kvalitnú výbavu pre bábätko?

petruska77
11. júl 2006

kocky, chcela som sa vas spytat, kde by sa dali vyhodne kupit kocik, postielka, autosedacka, prebalovaci pult, monitor dychania, detsky vak a vsetky ostatne veci, ktore potrebujete mat este pred prichodom babetka pripravene... Samozrejme, nejde mi o to aby to boli lacne smejdy, ale o to aby splnali aj urcite kvalitativne kriteria a pritom boli cenovo vyhodne. Proste ci neviete o nejakych dobrych vychytavkach a akciach. Ja som napriklad kupila nejake oblecenie na stranke www.amabell.sk . Su to sice vacsinou sekacove vecicky ale velmi kvalitne, nakupovane v zahranici.

petruska77
autor
11. júl 2006

katrin, dik 🙂 hned tam idem pozriet...

alexandra
11. júl 2006

petruska mimibazar odporucam, mam odtial celu vybavicku, kocik, kupila som tam plienky, oblecko na postielku, atd.. Vsetko prekrasne vecicky 🙂

petruska77
autor
11. júl 2006

alexandra, prave som to tam pozerala a fakt su tam super ceny a tie veci vyzeraju nadherne.

janusa28
22. apr 2008

Ahojte, ak mate nejake tehotenske oblecko, alebo veci pre babatko a ste z Bratislavy, tak sa mi ozvite. Pekny den! jana

mywiel
22. apr 2008

Petruska ja nakupujem na ebay, mozes mrknut do albumu, ak mas niekoho v Anglicku tak je to este vyhodnejsie... 😉

daniela84
23. apr 2008

ahojte ja este pridavam stranky plianky.sk, anjelik.sk, a www.kojenecke-obleceni.eu

daniela84
23. apr 2008

mywiel co je to ten ebay

mywiel
23. apr 2008

Daniela to su aukcie tam mozes vydrazit veci velmi lacno... 😀

ajkabezka
23. apr 2008

a ja pridám www. babybazar.sk mají tam super věci, perfektní přehled...my máme odtamtud čepičky, sedačku, podložky na přebalení, podložky po sekci..... 😉

mechurik
23. apr 2008

ajkabezka: no co pozeram, tak mimibazar sa viacej cenovo oplati 😉

danuska24
23. apr 2008
danuska24
23. apr 2008

mame od nich monitor, sedacku, fusak do sedacky - usetrili sme 1500 oproti ,,kamennemu,, obchodu

vejinka
23. apr 2008

no idem aj ja kuk tie stranky...mozno sa zidu...