icon

Kedy nachystať postieľku?

22mariana22
19. apr 2014

Prosim vas babenky, svagrine mi stale hovoria, aby som si nechystala postielku este pred porodom, ze to prinasa smolu, a ze mi to nachystaju, ked budem v porodnici. Lenze ja si chcem vsetko nachystat sama este ked budem doma, predsa je to moje prve dietatko a ja sa strasne tesim, ze si to mozem sama pripravit ako ja chcem. Uz ste sa s niecim takym stretli? Ako ste to riesili?

Strana
z2
lulistek
20. apr 2014

pred urcite

kristina36
20. apr 2014

Urcite pred, mna napr. pri rozbaleni krabice cakalo prekvapenie, ze chyba zopar srobov a nedala sa poskladat hned, keby som to mala nechat na inych, kym budem v porodnici, tak na 99% by to dovtedy neporiesili, takze urcite pred. Mne tiez hovorili nie kocik a postielku vopred, ale kocik som trenovala minimalne mesiac pred porodom uz poskladany a postielka bola hotova tiez minimalne dva tyzdne pred.

mirka
20. apr 2014

My sme mali pochystanu pred, my sme ju znova vytiahli po 4 rokoch a dobre ze sme ju skor, tiez nam chybali srobky a to je celkom problem zohnat, ale matrac a vybavenie postielky som urobila ked som prisla z nemocnice, aspon sa na to neprasilo

dankariska
20. apr 2014

Kaslat na povery. Smolu prinesie len to, comu uverime, s cim suhlasime. Ja si tiez chystam pred pripravit vsetko potrebne 🙂 To by sme sa potom zblaznili...

sviecka
20. apr 2014

ide o tvoje babatko, never ziadnym poveram a vsetko si urob podla seba, najlepsie 🙂

Strana
z2