icon

Klasická perinka plnená perím

kalama007
5. aug 2020

Dievčatá používate niektorá klasickú štvorcovu perinku pre bábätko, ktorá je naplnená perim? Keby ste boli niektorá ochotná mi ju odvážiť že koľko kg peria tam je - mne mamina ide ušiť a nevieme koľko peria tam nastrkat, aby to bolo optimálne. Ďakujem.

Strana
z2
pupavka89
Odpoveď bola odstránená
ruzovakrava
5. aug 2020

@pupavka89 normálne do čistiarne? 🤷‍♀️
Ženy autorka sa pýta koľko váži perinka ak niektorá používa, nič viac, zleteli ste sa tu ako nechcem napísať čo 😃 veď nech si každá matka nosí dieťa v čom chce, ja mám doma 2, tenkú aj hrubšiu, autorka ak ešte potrebuješ tak ti odvážim keď mmi vstane malá 🙂

kalama007
autor
5. aug 2020

@pupavka89 ja som tiež toho názoru že treba pristupovať pozitívne a presne 100 mám, 100 názorov na výchovu. Jasne že sa nesplní všetko čo mám vysnívané ale prečo to už od začiatku zatratit a ani sa o to nepokúsil. Budem to riešiť operatívne... A ďakujem ti za podporu 🙂

kalama007
autor
5. aug 2020

@ruzovakrava áno môžeš veľmi pekne ďakujem 🙂

ruzovakrava
5. aug 2020

@kalama007 napíšem ti do správy, cca do hodiny 🙂

hettinka
5. aug 2020

@pupavka89 že “hitlera”, tak to sú už silne slova trosku, nemyslíš?
Teším sa a gratulujem ti, že ti to vyšlo a máš dobre babo. A prajem ti každej mame, nech má babo podľa predstav.
@kalama007 , samozrejme aj tebe. Mne klasika perinku vyrábala moja babka, takte som k nej (napriek jej nepoužiteľnosti) mala citový vzťah a nevedela som ju vyhodiť. Vankúšik z nej má dcéra dodnes v posteli (má už 19 rokov)

hygienka
5. aug 2020

@kalama007 ja mám takú tenšiu 250g, termín mám v decembri, tak uvidím ako sa mu v nej bude páčiť 🙂

halci
5. aug 2020

Perinka je fajn vec, najma pre prvorodicku, pretoze sa v nej da dieta lepsie uchopit. Len trochu neprakticke je to, ze mne deti prekakali a precikali denne aspon dve zavinovacky - pouzivala som take bez peria, lebo som si nevedela predstavit, ako by som to potom dlho susila a clovek predsa len nema doma XY zavinovaciek alebo periniek.. Nemyslim ze by sme mali perinky alebo zavinovacky hned zatracovat. urcite na prve dva tri mesiace su dobre pre dieta.

adka0102
6. aug 2020

@kalama007 ahoj, ja som nedavno hladala perinku a vacsina z nich ma vnutri 400g peria ☺️ Ja som nakoniec objednala s vyplnou 300gramov, ale len kvoli tomu, ze sa mi najviac pacil jej dizajn 😂 ale verim ze bude dostacujuca ☺️

grenka
1. feb 2025

@kalama007 a aký rozmer máš ?lebo akurát som dostala látku ušiť pre dvojičky

Strana
z2