Klasická perinka plnená perím
Dievčatá používate niektorá klasickú štvorcovu perinku pre bábätko, ktorá je naplnená perim? Keby ste boli niektorá ochotná mi ju odvážiť že koľko kg peria tam je - mne mamina ide ušiť a nevieme koľko peria tam nastrkat, aby to bolo optimálne. Ďakujem.
@pupavka89 normálne do čistiarne? 🤷♀️
Ženy autorka sa pýta koľko váži perinka ak niektorá používa, nič viac, zleteli ste sa tu ako nechcem napísať čo 😃 veď nech si každá matka nosí dieťa v čom chce, ja mám doma 2, tenkú aj hrubšiu, autorka ak ešte potrebuješ tak ti odvážim keď mmi vstane malá 🙂
@ruzovakrava áno môžeš veľmi pekne ďakujem 🙂
@kalama007 napíšem ti do správy, cca do hodiny 🙂
@pupavka89 že “hitlera”, tak to sú už silne slova trosku, nemyslíš?
Teším sa a gratulujem ti, že ti to vyšlo a máš dobre babo. A prajem ti každej mame, nech má babo podľa predstav.
@kalama007 , samozrejme aj tebe. Mne klasika perinku vyrábala moja babka, takte som k nej (napriek jej nepoužiteľnosti) mala citový vzťah a nevedela som ju vyhodiť. Vankúšik z nej má dcéra dodnes v posteli (má už 19 rokov)
Perinka je fajn vec, najma pre prvorodicku, pretoze sa v nej da dieta lepsie uchopit. Len trochu neprakticke je to, ze mne deti prekakali a precikali denne aspon dve zavinovacky - pouzivala som take bez peria, lebo som si nevedela predstavit, ako by som to potom dlho susila a clovek predsa len nema doma XY zavinovaciek alebo periniek.. Nemyslim ze by sme mali perinky alebo zavinovacky hned zatracovat. urcite na prve dva tri mesiace su dobre pre dieta.