icon

Klasická verzus anatomická vanička

galanthus
14. apr 2013

Dievčatá, prosím vás, viete mi poradiť, či je vhodné kúpiť do základnej výbavičky anatomickú vaničku alebo klasickú? Ďakujem za vaše názory a skúsenosti 🙂

brumka
14. apr 2013

ahoj podla man obycajna detska vanicka staci 🙂 dlho vydrzi

xlucia
14. apr 2013

@galanthus uplne obycajna staci. aspon sa lepsie umyva

traktor
14. apr 2013

..tiez som za staru dobru klasiku..tu sme vyuzili aj neskôr, ked sa drobec clapkal v lete na balkone a pouzivam ju dodnes, ked zbieram vysusene pradlo 😀 😉

galanthus
autor
14. apr 2013

@xlucia @brumka, a davali ste si tam lehatko ci uplne nic len jastrabie oko, aby sa nic nestalo?

brumka
14. apr 2013

@galanthus ziadne lehatko, chceli sme kupit, nekupili sme. prvy mesiac sme s manzelom spolu kupali potom uz sama. mm mi nachystal vodu a ja som si bao jednou rukou chytila a druhou umyvala. podla mna niektore veci je zbytocne kupovat, radcej investujem do ineho ale je to len vec nazoru

xlucia
14. apr 2013

@brumka ja tak isto. mala som istotu v ruke, nebala som sa kupat

elienka
14. apr 2013

nie anatomickú, zachvílu sa bude chcieť kupkať aj na brušku a to sa v anatomickej nedá. získaš cvik do ruky a kúpanie pôjde jedna radosť aj v obyčajnej. inak my používame obyčajnú doteraz a to má Sofi skoro 2 roky

tinka9000
14. apr 2013

súhlasím, ja som mala požičanú anatomickú od kamošky (nie preto že by som takú chcela), a veru je veľmi nepraktická, dieťa rýchlo rastie a keď som ju chcela dať úplne do ľahu, nedá sa, lebo je v strede tá vyvýšená časť aby sa nešmykla☹ pre druhé dieťa kúpim určite klasickú.

bnm
14. apr 2013

my sme doma mali anatomicku a u babiny obycajnu a odporucam jednoznacne tu jednoduchu. v nemocnici ta naucia ten spravny "chmat" 🙂 a budes mat k drobcovi lepsi pristup. plus, ked bude vacsi, pohodlnejsie si tam sadne, zabruskuje aj trosicku zaplava. ale zaroven odporucam kupit stojan - pracka ako podlozka velmi spolahliva nie je a naklanat sa kazdy vecer nad vanou - auuu...

reanda
14. apr 2013

@galanthus jastrabie oko? 😕 ved babatko nepolozis do vanicky len tak, aby sa okupalo same 😀 , drzis ho v rukach.. a ja teda svojim rukam verim viac ako plastovemu lehatku

ivanka.7
15. apr 2013

My sme mali anatomicku pozicanu a ja som za nu bola rada. To, ze nevydrzi dlho bolo u nas dane frekvenciou spliechania krpatej, nie tym, ze by sa tam nezmestila. Ked som kupala dakde na cestach v bazeniku alebo velkej vani, nebolo mi to pohodlne, ale verim, ze vsetko je o zvyku.

nikiki29
21. sep 2018

Ahojte, mám ponuku od kamarátky že mi podaruje stojan na vaničku na obrázku. Nechcela som anatomickú vaničku, ale chcela som kúpiť klasickú, zdá sa mi praktickejšia a dá sa aj využiť dlhšie. Musím sa rozhodnúť bez vyskúšania, keďže do pôrodu to pre mňa držať doma nebude. Ako by ste sa rozhodli? Anatomická vanička so stojanom alebo klasická vanička bez stojana a kúpanie na zemi alebo v kuchyni? 🤔

henka123123
21. sep 2018

Ja mam obycajnu a na stoliku v izbe polozenu neh sa nemusim zohybat a mala som anatomicku.tu som po prvom kupani dala prec 🙂

nikiki29
21. sep 2018

@henka123123 anatomickú veru nechcem ani ja, kamarátka ju vychvaľuje no mne sa stále nepozdáva... ako si riešila napúšťanie a hlavne vypúšťanie vaničky v izbe? To mám tiež dilemu 😞

henka123123
21. sep 2018

Normalne som ju chytila a vyliala v kupelni.mam izbu vedla kupelne 🙂 a napustala som ju tak ze nachystala som si normalne v izbe vanicku na stoliku mydlo a mam taky maly lavorcek do kt.som si napustila vodu a vliala do vanicky..🙂mam takto po ruke aj prebalovaci pult a vsetko 🙂