icon

Koľko stoja DM babylove plienky pre novorodenca?

makovv
10. máj 2013

Ahojte, nemám DM nablízku, aby som si tam mohla vybehnúť, ale kúpila som Pampers tie biele a zistila, že sú vyrobené v Poľsku a navyše sú dosť drahé, tak rozmýšľam nad nejakou inou alternatívou. Čítala som, že babylove sú celkom ok a vyrábanú ich Nemci, tak som ich chcela vyskúšať.

mmmj
10. máj 2013

Neviem presne kolko stoja novorodenecke, ale su urcite lacnejsie ako pampers a ak zbieras DM body, da sa mat zlava 25 percent. My uz pouzivame len babylove a aj ked jej Pampersky na zaciatku nevadili, teraz ked jej ich dam, hned sa jej zadocek vysype. Je tam urcite viec chemie ako v DM babylove plienkach.

cicuska22
10. máj 2013

maly balik okolo 7-8 eur ,ja kupujem krabice kde su 2 balicky a stoji 13-14 eur a ked je zlava za body ta 10 eur urcite sa oplatia 🙂pekny den

blackstrap
10. máj 2013

Pampersky sa daju kupit aj nemecke. Treba si len obehat rozne obchody. Ja som nemecke kupila v Kauflande a dokonca aj v niektorych DM maju nemecke a v niektorych polske. Polske urcite nekupuj, je to velky rozdiel.
Len na margo -zacala som pouzivat moderne latkove plienky a s nimi som uplne spokojna, takze aj to je alternativa ( aj ekonomicka).

lucinocka
10. máj 2013

a to nie je lahsie hodit do googla a porovnat ceny ? 🙂

mawka
10. máj 2013

jasne, babylovky su fajn, su lacnejsie a ked budes nakupovat pravidelne, za nazbierane body si uplatnis zlavu ako baby spominaju. ja som tak dost usetrila. hlavne DM babylove veci vseobecne su v dobrej kvalite a za dobru cenu. pampers su predrazene, lebo sa plati za znacku, ale zazrak to bohvieaky nie je a ano, to save jadro vnutri moze sposobovat alergiiu tak ako vlozky so savym jadrom. niekomu nevadi, niekto sa vyhadze. babylovky su take makkucke, vatickove. sice hrubsie, ale mne prisli jemnejsie pocitovo, myslim ten material. navyse sa zaregistrj do baby bonusu v DM aj tam budes mat vyhody 🙂

amouramour
10. máj 2013

nuz, ja som nepozerala na vyrobcu na pampers, ale len kvoli tomu, ze niekde som minule niekoho pocula sa rozhorcovat, tak som mrkla, ze made in Poland a su bohovske, mala sa mi nikdy nevyhadzala, velka spokojnost, aj ked su polske🙂tie babylove sme mali dva krat a zakazadym sa vyhadzala, prvy krat som si povedala ze nahoda, 2x uz nie a navyse su v porovnani s pampers dost hrube...a tu zlavu sa da pouzit na hociake plienky v DM🙂

luduk
10. máj 2013

maly balik sa ti neoplati 50ks.stoji okolo 8e. A 100ks.stoji necelych 14e. Ja som bola spokojna. Pouzila som aj Pampers ale len tie mesiacikove. Ine nie. A to len tak na poradnu alebo na noc... Cez den sme pouzivali Babylove. Co je vyhoda ze su neparfumovane a nenapustene kremom... Nie kazde dieta znesie take plienky... Neterka s tym mala problem tiez mohla iba tieto plienky. Budes spokojna...

julkav22
10. máj 2013

my sme zacali pouzivat babylove nature a su výborne odporúčam

iv01
10. máj 2013

Ak myslis tie 2-5kg tak su vyborne a cenovo tusim lacnejsie zlte z tesca, ak 3-6kg tak tiez zlte z tesca, lebo v dm tie male nie su v xxl baleni, xxl balenie je od 4-9kg po 100ks a to je najlepsia cena na trhu, ale ja som u nas zial videla iba "vyrobene v pl", ale my s tym nastastie nemame ziadny problem.

luciadominik
10. máj 2013

Baby a aky kupon je na plienky v DM ved zatial som natrafila vzdy na detsky sortiment a vzdy tam plienky boli vyskrtnute tak prosim poradte dakujem

kacenka20
10. máj 2013

na plienky v DM ja beriem kuponovu knizku za 50bodov...tam je 25% joker -na jednu krabicu.Tento mesiac je akcia na 5nasobok bodov za vyrobky moja znacka .Ja som napr. dnes nakupila mliecka s kuponom 25% dole a usetrila na nich 20€ a ziskala kopu bodov za ktore neskor nakupim plienky...vzdy nakupime viac dopredu a vyuzivame len akcie a vtedy ked to clovek nakombiuje tak sa usetria pekne peniaze... ja som hrozne rada ze dcerka vpohode znasa aj mliecko aj plienky.lebo ked bol problem s mlieckom na zaciatku roka a musela som nakupit hami a sunar tak ma skoro slahlo kolko som preplatila oproti babylovkam...

laskacezar
4. mar 2015

baby kolko stoja v DM babylove 3 midi ?

maciatko86
20. aug 2016

dievcence maju baby love z dm ky ten pasik co indikuje ze je plienka precikana niekde som o tom citala ze by mali mat

momoqui
20. aug 2016

@maciatko86 maju, tie pre novorodencov to maju urcite a tie dalsie velkosti myslim ze uz nie

momoqui
20. aug 2016

Pouzivate niektora babylove 4-ky? To su tie do 18 kg. Ja som pouzivala 1-3 tuto znacku avsak 4 su nam akosi male v porovnani so 4-kami inej znacky. Takze teraz pouzivame Chicco ktore su velmi dobre ale DM mam blizsie takze by som sa rada vratila k BL. Neviete nahodou ake velke su 5 alebo ci neexistuje 4+?

maciatko86
20. aug 2016

@momoqui a kde najdem ten pasik niekde napredu cii

lienkaviva
20. aug 2016

@momoqui sú aj 4+ do 20kg cenu neviem, ale pri 1.synovi som ich používala ako posledné kým sa od nich oducil. 5 som kúpila raz ale boli mu veľké (bol veľmi utly)

momoqui
20. aug 2016

@lienkaviva tak ich pozriem lebo 4 su mensie ako ine znacky 🙂

momoqui
20. aug 2016

@maciatko86 ano vpredu ako aj na inych znackaxh