Krém proti slnku pre detičky
Ahojte prosim vas mam malu otazocku prosim vas aky krem.pouzivate malim.proty slnku lebo nas.us dost pochytil
Ufff
Hm kupila.garnier ambre solaire 50nesadol nam hnet sa mi zda welmi tmavne.plet a potom.mi.sestra dala sonnenspray 30a tu istu.reakciu
@lilianocka2016 najlepsie je skryt kozu pred slnkom pod klobukom dlhym body a pod. ale slnecne luce sa aj odrazaju takze casto treba pouzit aj krem. My mame Bioderma kids ale je viacero znaciek.. v lekarni pomozu. Niekto pouziva aj prirodne olejevno tam je OF vacsinou o dost mensi.
A okrem ineho, v testoch vysiel najlepsie najlacnajsi CIEN 50 pre deti z Lidla 🙄 Netreba hned bezat do lekarne a vybielit kartu na tie najdrahsie kremy.
My používame Švajčiarsky Daylong kids 30 z lekárne. Osobne si myslím že je zbytočné taký drahý krém používať,ale môj manžel si na to potrpí.
my sme používali stále 50+ pre deti CIEN, teraz sú už veľké 5 a 7 tak používame 20 CIEN z Lidlu s trblietkami....cenovo výhodný, krásne vonia a dievčatá sa chcú samé natierať lebo sa celé trbliecú
@lilianocka2016 kokosovy olej ma faktor 15, ak sa nemylim, takze ak nie ste na slnku od 11 -15, tak staci. najvyssi faktor ma olej z marhulovych jadierok, ten ma 45, ak si dobre pamatam. To len keby si nechcela do dietata vtierat rozne synteticke zluceniny, parabeny a ine rakovinotvorne latky. Ak chranis dieta pred slnkom, tak u nas natierat nemusis. Pri mori je to na zvazenie, ale tiez sa treba chranit mechanicky trickom, siltovkou, byt v tieni.
@lilianocka2016 Nivea s OF 50 pre deti
Urcite odporucam vyrobky z lekarne la roche posay alebo biodermu su testovane, bez parabenov vhodne aj pre najcitlivejsiu detsku pokozku....urcite by som neriskovala nejakymi drogeristickymi kremami!
@lilianocka2016 Daylong alebo Bioderma minerálne 50+.
@janulienka85 si trosku naivna 😀😂
@belllinka roky pracujem vo farmaceutickom priemysle, viem o com pisem
Avene 50+ pre deti...
Detsky avene 50 a teraz skusam od biodermy 50tku detsky sprej-udajne najlepsi na trhu tak som zvedava. Maly sa mi vyhadzal z prvych lucov tak som sa zlakla.
ja mam biodermu 50, snažím sa synčeka chrániť pre slnkom a natierať ho len vtedy keď sa inak nedá...
@lilianocka2016 najlepsie z lekarne a faktor 50+
U nas jednoznacne Daylong. Pouzivame uz zopar rokov a ziaden problem. 😉

Musela 50+ mam bábätko 4 A pol mesiaca.