Kupila som si angelsound a nefunguje
Viete mi poradit ako ho nadstaviť? Baterku som zapojila. Zapnem svieti aj počujem v sluchadkach že sa zapne a viac nič nepočujem ani svoje srdce proste nič. Je problem v angelsound alebo som nieco zle spravila?
Nehanbím sa 😉 krásny víkend 🤟
@stellarstar no to je škoda, lebo za také vyjadrovanie by si sa hanbiť mala
Autorka krásne Vianoce 😊
Poriadne si pichla tu koncovku so slúchadlami do prístroja? Mne sa stalo že to nebolo dostatočne tie sluchadla zatlačené na doraz
@elalala za aké? Veď nič zlé som nenapisala 🙈
Ja som mala nieco podobne, len sumenie som pocula. Nakoniec bola slaba baterka. Ale ja som ho kupovala z druhej ruky 🙂
@tessa2299 davam nafej do tej baterky pojdem dnes kupit inak ide späť. Lebo inak tam nema byt čo zle 🤷🏽♀️
Ahoj, ja mam taky isty problem, pomohlo ti ta vymena baterky?
@lamalka ahoj ano pomohla šlape ako hodinky 🙂
Ahojte, aj mne ho požičala sesternica a tiež nefungoval.. svetielko svietilo ale nepočula som nič ani žiadny šum, nič, ani hore svoje srdce.. otvorila som ten kryt na baterku a vybrala ju..trosku po nej pobuchala a namastila si podbrusko olejom, prilozila a zapla.. a už som počula šumy a našla som aj srdiečko.. len za 19 sekúnd to stíchlo cele . Nechala som to zase chvilu vypmute a potom zas takto dokola.. vždy to šlo 10 sekúnd a potom ticho .cize chyba bude uz v baterke pravdepodobne kedze nebol pouzivany vyse 2 rokov.

Vsetkym ostatnym ďakujem a prajem orijemne prežitie sviatkov v kruhu rodiny. Šťastné a veselé Vianoce.