icon

Kupila som si angelsound a nefunguje

24. dec 2022

Viete mi poradit ako ho nadstaviť? Baterku som zapojila. Zapnem svieti aj počujem v sluchadkach že sa zapne a viac nič nepočujem ani svoje srdce proste nič. Je problem v angelsound alebo som nieco zle spravila?

Strana
z2
autor
24. dec 2022

Vsetkym ostatnym ďakujem a prajem orijemne prežitie sviatkov v kruhu rodiny. Šťastné a veselé Vianoce.

stellarstar
24. dec 2022

Nehanbím sa 😉 krásny víkend 🤟

elalala
24. dec 2022

@stellarstar no to je škoda, lebo za také vyjadrovanie by si sa hanbiť mala
Autorka krásne Vianoce 😊

ceklis
24. dec 2022

Poriadne si pichla tu koncovku so slúchadlami do prístroja? Mne sa stalo že to nebolo dostatočne tie sluchadla zatlačené na doraz

stellarstar
24. dec 2022

@elalala za aké? Veď nič zlé som nenapisala 🙈

tessa2299
24. dec 2022

Ja som mala nieco podobne, len sumenie som pocula. Nakoniec bola slaba baterka. Ale ja som ho kupovala z druhej ruky 🙂

autor
25. dec 2022

@tessa2299 davam nafej do tej baterky pojdem dnes kupit inak ide späť. Lebo inak tam nema byt čo zle 🤷🏽‍♀️

lamalka
30. jún 2023

Ahoj, ja mam taky isty problem, pomohlo ti ta vymena baterky?

autor
30. jún 2023

@lamalka ahoj ano pomohla šlape ako hodinky 🙂

natalia2190
5. feb 2024

Ahojte, aj mne ho požičala sesternica a tiež nefungoval.. svetielko svietilo ale nepočula som nič ani žiadny šum, nič, ani hore svoje srdce.. otvorila som ten kryt na baterku a vybrala ju..trosku po nej pobuchala a namastila si podbrusko olejom, prilozila a zapla.. a už som počula šumy a našla som aj srdiečko.. len za 19 sekúnd to stíchlo cele . Nechala som to zase chvilu vypmute a potom zas takto dokola.. vždy to šlo 10 sekúnd a potom ticho .cize chyba bude uz v baterke pravdepodobne kedze nebol pouzivany vyse 2 rokov.

Strana
z2