icon

Kúpili by ste toto hryzátko?

Dnes o 10:54

Baby kúpili by ste toto hryzátko? Mne sa to zdá cez čiaru 🙄

Kúpili by ste toto hryzátko?
sisa_s
Dnes o 11:04

Co je na tom cez ciaru?

cyneric
Dnes o 11:09

Hryzadlo má plniť funkciu, rozptýliť dieťa od bolesti/ukľudniť ho. Ak dieťa chce iba prsník, tak hryzadlo v tvare prsníka dáva perfektný zmysel. Kde problém?

stellarstar
Dnes o 11:21

A problém gde?

anonym_16e5c1
Dnes o 11:25

@anonym_autor Nie nekupila,lebo by som sa bala,ci by mi potom nehryzlo pri kojeni prsnik,ak si to zacne spajat s tym tvarom hryzatka.

autor
Dnes o 11:26
@cyneric

Hryzadlo má plniť funkciu, rozptýliť dieťa od bolesti/ukľudniť ho. Ak dieťa chce iba prsník, tak hryzadlo v tvare prsníka dáva perfektný zmysel. Kde problém?

@cyneric umelý plastový prsník nenahradí ten matkin. Cez čiaru som myslela, keby to zbadám v obchoďáku v rade pri pokladni, alebo električke, príde mi to zvláštne 🙄

autor
Dnes o 11:28
@cyneric

@cyneric a do daru baby balíčku napr.kolegyni by si ho kúpila? Však hryzátko ako hryzátko 😃

thereisabear
Dnes o 11:33

Nekúpila, ale ani z neho neodpadávam.

nevenka
Dnes o 11:54
@anonym_16e5c1

@anonym_autor Nie nekupila,lebo by som sa bala,ci by mi potom nehryzlo pri kojeni prsnik,ak si to zacne spajat s tym tvarom hryzatka.

@anonym_16e5c1 jedine pre toto by som to nekupila, presne

beata_k
Dnes o 12:00

@anonym_autor Nie nekupila. Je to morbidne aby dieta ocmulovalo prsia. To sa s dojcenim neda porovnat. To moze rovno falus ozuzlavat.

a0
Dnes o 12:00

😅 zo srandy kamošom by som to určite vzala. Ale teda nič neberiem extra vážne v živote. Dieťaťu by som to nekúpila, Ak by to dostalo, tak by som sa dobre zasmiala.

autor
Dnes o 12:03
@beata_k

@anonym_autor Nie nekupila. Je to morbidne aby dieta ocmulovalo prsia. To sa s dojcenim neda porovnat. To moze rovno falus ozuzlavat.

@beata_k ka tiež nemám nič proti dojčeniu, ani hryzátkam, no keď som to dnes zbadala v jednom eshope, normálne som sa zarazila, či dobre vidím. Účel určite splní, no design zaskočil.

autor
Dnes o 12:05
@a0

😅 zo srandy kamošom by som to určite vzala. Ale teda nič neberiem extra vážne v živote. Dieťaťu by som to nekúpila, Ak by to dostalo, tak by som sa dobre zasmiala.

@a0 však sranda môže byť, ale reálne by si to dala dieťaťu do buginy a šla nakupovať, alebo na prechádzku po kolonáde?

a0
Dnes o 12:06
@anonym_autor

@a0 však sranda môže byť, ale reálne by si to dala dieťaťu do buginy a šla nakupovať, alebo na prechádzku po kolonáde?

@anonym_autor nie, ale nie kvôli tvaru, ja som mojim deťom nedala žiadne hryzatka, lebo mám ma všetky svoj názor skrz materiál 🙂.

pupi14
Dnes o 12:14

tak ho nekúp. kto chce, ten ho kúpi. celá veda. zase len rozprúdenie diskusie o ničom.

januska12323
Dnes o 12:20

Neviem čo je na tom divné, keby aj smrtku hryzie a pomôže bolo by mi to jedno.

anonym_29cedb
Dnes o 13:00
@beata_k

@beata_k preboha 😳 uplne mimo koment

beata_k
Dnes o 13:29
@anonym_29cedb

@beata_k preboha 😳 uplne mimo koment

@anonym_29cedb Preco? Iba sa veci pomenovali pravim meno. Dieta obhryza silikonove prsia? Ci zle vidim?

anonym_29cedb
Dnes o 13:55

*pravym ked uz

Prsniky su pre dieta zdroj obzivy, blizkost s matkou, upokojenie. Prirovnanie k falusu vyplodi len chora mysel.

anonym_f62a24
Dnes o 13:58

Na doma by nebol problém ale na verejnosť atrapu naheho poprsia je nevhodná

beata_k
Dnes o 14:24
@anonym_29cedb

*pravym ked uz

Prsniky su pre dieta zdroj obzivy, blizkost s matkou, upokojenie. Prirovnanie k falusu vyplodi len chora mysel.

@anonym_29cedb Och no, tak sa pohorsuj. V zasade mi to je jedno. A stojim si za svojim tvrdenim. Ze silikove prsia a dojcenie je nieco uuuuplne ine. Za mna morbidne.

domkakvet
Dnes o 16:53

@anonym_autor nekupila.

cyneric
Dnes o 17:00
@anonym_autor

@cyneric umelý plastový prsník nenahradí ten matkin. Cez čiaru som myslela, keby to zbadám v obchoďáku v rade pri pokladni, alebo električke, príde mi to zvláštne 🙄

@anonym_autor Nenahradí, ale keď vo výsledku bude spokojné dieťa ktoré nevrieska na celú ulicu tak nech si žužle aj kúsaciu hračku pre dobermana. Hlavne že funguje. 🤓