Látkové verzus penové podložky pre bábätká
Vyuzili ste aj take tie latkove podlozky, kde date napr hrazdu detsku s nejakymi hrackami prosim vaas?
Nieco taketo, alebo rovno take tie penove kupit?
https://jukki.sk/shop/detska-izbicka/hracie-pod...
Dakujem..
@hanicka1995 praveze by som aj kupila, berem z tej stranky nieco, a mozem to pekne zladit.. len nad takouto som ani nerozmyslala, hnee som bola nejako v tom ze tie penove ale tieto su krasne, ak babatko vyuzije, urcite teda kupim, dodatocne to moze byt v dvoch izbach ak by 🙂 dakujem za idpoved
Ja mam aj aj 😅 ale ja som bola premotivovana prvorodicka, co kupila kazdu .... ale zase, ked uz ma mala 7m vyuzivame obe
No a este dodam, do cca 5m som vyuzivala len tu latkovu 🙂
Ja som mala aj aj. Mali sme takú špeci hrazdu kontrastnu a keď ju začal ničiť a vyliezat z nej (3m 🙈) tak som kúpila penovu 🙃
@evcagabi
@lucia13022023 super baby dakujem. Urcire teraz kupim tuto latkovu a potom dokupim penovu podlozku… a mali ste taku tu penovu “vkuse” alebo tie puzzle?
Ja mam puzzle a teraz by som sa rozhodla inak, keby mozem 😅
Penovu určite. Mali sme z noela, ale mnohé ženy si chvália topfit podložky. Využijete aj keď bude starší, napr keď si bude kresliť s temperami a všetko pokvapká (vlastná skúsenosť 🤣)
Ja to pod malého dávam keď robí rôzne pokusy.
Mali sme aj aj. Na penovu som položila látkovú a keď som sa k nemu sklonila, cupla si, ľahla, tak som aj ja bola na penovej a nie tvrdej podlahe ✌️
A mala som jesenné zimné babo takže dvojitá ochrana od podlahy