Lehátko do sprchového kúta pre bábätká
Ahojte, myslíte že takáto nejaká podložka by bola vhodná aj do sprchového kúta? Link nižšie. Je to lehátko určené do vane ale my ho potrebujeme do sprchového kúta. Máme malý byt, kde nie je vaňa, a nechcem kupovať vaničku, lebo ten byt je už teraz zaprataný, preto chcem kúpiť iba takúto nejakú podložku. Do sprchového kúta sa nám nedá napustiť voda. Máte niekto skúsenosť s používaním podobných lehátok / podložiek v sprchovom kúte aj u novorodencov a maličkých deti? Je to dostatočne bezpečné a šikovné?
Vôbec nemáš detskú vaničku? Ako potom kupes dieťa?
Vôbec nemáš detskú vaničku? Ako potom kupes dieťa?
@bielasovicka no nad tým práve rozmýšľam, že nekúpime vaničku, iba toto skúsime položiť do sprchového kúta a jemne sprchou umyť. Bábo ešte nie je na svete, takže nemám to odskúšané , tak zisťujem tu že aké majú skúsenosti mamičky
Mame presne taketo do vane, neplanujeme kupat iba osprchovat ale este to nemame odskusane. Nemyslim ze by to mal byt problem novorodenec ma aj tak pod vodou maximalne nohy ked sa kupe tak len treba dat pozor na teplotu sprchy.
@kukuricka008 ja si tiež myslím že by to mohlo fungovať... Keď odskúšate, dajte vedieť
@frida1990 ahoj, my mame takuto skladaciu vanicku
https://www.ennyroom.sk/nocniky-a-vanicky-na-ku...
Zmesti sa do sprchacu a kedze ma malá ekzem, tak ju casto vyuzivame, uz 5 rokov.
@kukuricka008 ja si tiež myslím že by to mohlo fungovať... Keď odskúšate, dajte vedieť
@frida1990 my sme pouzivali tie vanicky do polroka iba takze odvtedy uz mame take sedatko..a kedze nase deti vo vanicke mrncali a boli tam asi 3 minuty lebo to nikoho nebavilo pocuvat pride mi toto ako v pohode verzia😀 ale keby to fakt bola blbost dam vediet🙂

Mame presne taketo do vane, neplanujeme kupat iba osprchovat ale este to nemame odskusane. Nemyslim ze by to mal byt problem novorodenec ma aj tak pod vodou maximalne nohy ked sa kupe tak len treba dat pozor na teplotu sprchy.