Má význam kúpiť kolotoč nad postieľku?
Ahojte, chcela by som vedieť vaše skúsenosti ze ci detičky zaujal kolotoč alebo nie. Pri prvom synovi som mala kolotoč, ale prišiel mi ze je strašne nízko takže som ho hneď dala preč a predala, neskôr ma napadli ze stačilo dat postieľku nižšie 🤣 teraz nad nim rozmýšľam znovu, ísť do neho ci je to ďalší lapac prachu ?
pri dcere sme dostali, a pouziavli, mala to rada. Potom som ho predala. Neviem co si na nom mala nizko, ja som ho teda mala dost vysoko. Potom som jej kvoli melodii a miesto kolotoca kupila taky chicco kvietok a ten sa natiahol a hral a to mala dlho dlho dlho, ked som tu melodiu pocula aj ja som zaspala :D (predsa ked uz bola akcna a vedela sa posadit, postavit v postielke - nechcelo sa mi bojovat s nou, lebo by likvidovala ten kolotoc, ten kolotoc nie je na hranie hracka a ;) )
@alexandramb ja keby som pri synovi nemala kolotoc tak neurobim nic 😁 mal taky s vymenitelnymi castami.
Napr. Pamatam ze na jedno otocenie som upiekla palacinku 🙈
U nás má úspech. Bez melódie večer malá nezaspí. Kúpila som tu na MK.
@alexandramb my sme ju využili pre malú 5 mesiacov☺️
@alexandramb ahoj, za nas super vec. My mame taky co hra hudbu/biely sum, premietaju sa hviezdicky na stenu a tocia sa zvieratka. Zvieratka sme zrusili(dali sa odopnut) ked mala asi 4-5 mesiacov lebo sa velmi nacahovala za nimi. Ale biely sum a hviezdicky pouzivame stale a to ma mala 10 mesiacov.
@alexandramb podľa mňa to je zbytočne. Malému sa to nepáčilo🤷
@alexandramb syna to nebavilo, dostala som pre dcerku na baterky aj hudba aj projektor a denne sa toci mala sa natahuje vyhadzuje domho vankusik velmi sa smeje a led zaspi tak si vychutnavam jej projektor🤣🥰
@alexandramb moja ma 5,5 a má ho doteraz. Len nie kolotoč ten už sme zložili ale projektor. Miluje tú hudbu a hviezdičky na stene ☺️ moju dcéru to začalo baviť presne v roku,predtým ju nezaujímal.
Za mňa perfektná vec záleží aj na tom aky kolotoč kupite to.... Ja neľutujem kúpu dcera hned ako ju položím do postielky uz sa usmieva a caka kedy jej pustim hudbu a zacnu sa točiť macikovia a zapne sa premietac na stene aj ked je nervozna a dam ju do postielky a zapnem jej ho hned sa ukludni.
@alexandramb u nas super, mame kolotoc co sa da natiahnut a hra a toci sa, ale aj premietacku s hudbou nad postielku a vyuzivame obidve.

@alexandramb obidve moje dcéry aj synovci mali radi kolotoč. A tešili sa z neho.