icon

Magics premium plienky

alika36
13. sep 2013

ahojte mamicky, zaujimalo by ma ci mate nejaka skusenosti s touto znackou ekologickych ceskych plienok. Su jednorazove a s velmi velmi prijatelnou cenou a predavaju ich na www.mall.sk v mega baleniach.
Znenie zo stranky: S integrovaným systémom riadenia tekutín Drylock (interaguje a reaguje na prítomnosť tekutiny).
Najtenšie plienky na trhu!!! Sú ekologické – pri výrobe sa kladie veľký dôraz na životné prostredie. Vyrobené originálnou technológiou bez použitia buničiny/celulózy .
Bezlepidlové jadro. Kompaktnost. Z hľadiska celkového hodnotenia sú lepšie ako všetky plienky vyrábané v USA.
Výnimočne rýchle, veľmi suché, napriek tomu veľmi tenké.
Absorbujú väčšie množstvo a rýchlejšie ako bežné produkty.
Veľmi dobré v absorbciu a suchost. Co poviete na taky popis? Pre info, 234ks teraz len za necelych 25 eur, inak o 10 viac, co tiez nieje zle....
dakujem za kazde info

linda20111
13. sep 2013

@alika36 cena je velmi dobra, aj ja som zvedava ci pozna niekto tie plienky.. ak sa najde taka mamicka, ktora ma doma take plienky, chcela by som vediet ci maju na bokoch elasticky zapinaci pasik ako pampers premium care a pampers active baby. Dakujem

molka
13. sep 2013

Ja ich používam a som s nimi spokojná, ešte nikdy mi ich malá neprecikala, ani v noci. Už kupujeme len tieto.

@linda20111 neviem, aký pásik myslíš, ale zapínanie má klasické, ako aj na iných plienkach.

blackstrap
13. sep 2013

Na stranke mall.sk su aj nejake hodnotenia http://www.mall.sk/plienky-magics/magics-premiu...

linda20111
13. sep 2013

@molka nie kazde plienky maju rovnake zapinanie, napr. pampers active baby maju pruzny pasik, ale pampers sleep and play nemaju.

linda20111
13. sep 2013

@linda20111 uz som precitala aj tie hodnotenia na stranke mall, tak som sa rozhodla ze nebudem riskovat tie gelove gulicky na ritke babatka :/

molka
13. sep 2013

@linda20111 podľa tých hodnotení by som ich nekúpila ani ja. 😅 Asi sme mali šťastie, ale fakt s nimi nemáme žiadne problémy. Ten pásik je elastický, nikdy sa nám nepretrhol, ako sa to spomína v hodnoteniach. Podľa toho, čo som čítala, ich už asi nekúpime, nebudem riskovať, že nám pošlú zlé balenie.

alika36
autor
13. sep 2013

dakujem mamulky, vidim, ze plienky su stale diskutabilnou temou, mrknem sa aj ja este raz na to hodnotenie a rozhodnem sa. este raz vdaka 🙂

teryxaa
22. jún 2014

ahojte, ja tie plienky pouzivam vyse roka a lepsie sme doteraz nemali, lacne, skvele, priedusne a este aj ekologicke. Inak tie iste teraz predavaju v Lidli pod znackou Tanjours 🙂

bastilly
21. aug 2015

mame ich a su super, dala by som ich na jednu uroven s pampers active baby, tie sme pouzivali pred tym...a nic sa nam netrha,nemame ziadne gelove gulky...ani vobec nic podobne

miriam2908
18. nov 2015

Tieto Plienky sú veľmi dobré, používame ich cez deň, kvalitou porovnateľné s babylove z DM drogérie. Cenovo sú tiež rain. Dobre saju, keď deti odbalim majú ritkuv suchu. Z tých lacnejších sú pre mňa tieto najlepšie 🙂