Máte skúsenosti s Puj tub vaničkou do umývadla?

mona1981
20. apr 2012

http://pujbaby.com/products-page/bath/puj-tub/
Ma niekto skusenosti z puj tub vanickou na kupanie ?

sissy27
20. apr 2012

skúsenosť nemám, ale ja som v tomto smere asi staromódna 😀 podľa mňa zbytočne vyhodené prachy, veď ako dlho to využiješ? a hlavne drobca predsa nebudeš pol hodiny máčať, v pohode ho opláchneš pod sprchou... ja som svojho času strašne chcela taký ten kýblik na kúpanie, vtedy to bola novinka a nedalo sa to nikde zohnať, čomu som nakoniec bola aj rada, mala som o jednu haraburdu menej 😀 ale určite sa tu nájde dosť mamičiek, ktoré ti napíšu, že je to nenormálne super a nevedia si predstaviť nemať to 😎

elienka
20. apr 2012

podla môjho názoru je to použitelné tak max do 3 mesiaca, lebo potom začne ten malý človiečik tak kopkať, že bude voda po celej kúpelni. Tiež som chcela mať všetko, mala som požičanú takú mini vaničku, dopadlo to tak, že v 5 mesiacoch sme kúpili vaničku 100 cm dlhú - tú klasickú, sú ich plné obchody a stojan k tomu - na nezaplatenie, malá má skoro rok a dodnes sa tam kúpe, len už je vanička v sprchovom kúte, lebo čo tam robí, to by stojan ťažko ustál.

lucikusik
20. apr 2012

Ahoj, tiež sa prikláňam k názoru že je to zbytočnosť. Možno, ak máš trošku obavy z kúpkania ... tak to vyzerá, že to takto pôjde ľahšie... Pozitívne hodnotím, že puj tub vanička vyzerá, že nezberie veľa miesta, lebo sa dá rozložiť a zavesiť Ak by som mala poradiť, tak by som radšej odporúčila klasickú vaničku - väčšiu (100cm) a určite aj so stojanom.

lolko_lenka
20. apr 2012

vanička na stojane je asi tá najlepšia vec....