Mliečna chrasta a šampón Babe
Maminky treba umývať vlásky každý deň, či kde robím chybu. Umývam obdeň, nechám pôsobiť pár minút, zmyjem, vyčešem. Zdá sa mi pár hodín lepšie a potom sa zas tvorí, ak nie horšia. Pomoc!
@leazeziliny skús dieťaťu umyť vlásky čistou vodou, potom mu ich naolejuj Aviril olejčekom a vyčeš. Môjho 3 týždne trápila tá chrasta, šampon babe vôbec nezaberal a včera som mu to skúsila umyť, natrieť olejčekom a vyčesať Pomohlo
@leazeziliny to skôr ísť k dr nech dá taký olejček, šampón veľmi nepomaha
Vieš čo ja som to nechala tak lebo chudákovi toľko veci co som vyskúšala .... Aj ten vychvaleny babe mame doma.... Ma rok a pol a krásnu čistú hlávku ani som nevycesavala lebo mu s tým šla polka vlasov dole 😣... Ale teda asi závisí ako veľmi to ma....moj našťastie nemal nejaké hrubé veľké krusty na hlave
Nášmu pomohol, do týždňa boli chrasty preč (každý večer som mu s ním umývala vlasy).
@leazeziliny Mojmu tiez vobec nezabral. Skor ako pisu baby vyssie...natriet niecim mastnym, nechat zmaknut a vycesat.
@leazeziliny
pomohol olivovy olej, natri pockaj a pekne vyces 🙂

@leazeziliny synovi ten sampon vobec nepomohol na mliecnu chrastu, nam pomohlo naolejovat poriadne hlavu detskym olejom a potom vycesavat 🤷