icon

Mliečna chrasta a šampón Babe

leazeziliny
31. jan 2023

Maminky treba umývať vlásky každý deň, či kde robím chybu. Umývam obdeň, nechám pôsobiť pár minút, zmyjem, vyčešem. Zdá sa mi pár hodín lepšie a potom sa zas tvorí, ak nie horšia. Pomoc!

babovka2321
31. jan 2023

@leazeziliny synovi ten sampon vobec nepomohol na mliecnu chrastu, nam pomohlo naolejovat poriadne hlavu detskym olejom a potom vycesavat 🤷

226lenka
31. jan 2023

@leazeziliny skús dieťaťu umyť vlásky čistou vodou, potom mu ich naolejuj Aviril olejčekom a vyčeš. Môjho 3 týždne trápila tá chrasta, šampon babe vôbec nezaberal a včera som mu to skúsila umyť, natrieť olejčekom a vyčesať Pomohlo

azurova99
31. jan 2023

@leazeziliny to skôr ísť k dr nech dá taký olejček, šampón veľmi nepomaha

aurorastone2
31. jan 2023

Vieš čo ja som to nechala tak lebo chudákovi toľko veci co som vyskúšala .... Aj ten vychvaleny babe mame doma.... Ma rok a pol a krásnu čistú hlávku ani som nevycesavala lebo mu s tým šla polka vlasov dole 😣... Ale teda asi závisí ako veľmi to ma....moj našťastie nemal nejaké hrubé veľké krusty na hlave

lucijalucy
31. jan 2023

Nášmu pomohol, do týždňa boli chrasty preč (každý večer som mu s ním umývala vlasy).

surama
31. jan 2023

@leazeziliny Mojmu tiez vobec nezabral. Skor ako pisu baby vyssie...natriet niecim mastnym, nechat zmaknut a vycesat.

svetlonos
31. jan 2023

@leazeziliny
pomohol olivovy olej, natri pockaj a pekne vyces 🙂