icon

Monitor dychu Babysense 2

24zuzulienka24
30. mar 2017

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na monitor dychu babysense 2, ako funguje. Hlavne ma teda zaujíma či nevadí, že má bábätko v postieľke vysoký, hrubý matrac, či podložka zachytí dýchanie aj cez takýto matrac. Vopred ďakujem za odpovede 🙂

anna232
30. mar 2017

My sme ju mali podložka je super ☺️ ale matrac mame klasický treba si nájsť od výrobcu do akej hrúbky by signál mal prejsť ... Pokial sa bábätko nepretaca na druhu stranu postele ( nezachytilo pulz srdiečka a spustil sa alarm) tak je podložka úplne super! Neskor cca okolo 8-9 mes. Sme ju dali uz do krabice ☺️

slniecko1989
30. mar 2017

Pouzivala som pri dcere ked spavala v postielke, mam ten klasicky s dvoma velkymi platnami, aj ked dcera cestovala po postielke skvele to vsetko zachytilo. Madrac sme mali klasicky 8 cm polokokosovy. Za mna odporucam, velmi som sa bala ked bola malicka, kedze mam velmi hlboky spanok a len tak ma nic nezobudilo...

24zuzulienka24
autor
30. mar 2017

@slniecko1989 ďakujem veľmi pekne 🙂

minicka20
27. aug 2019

@slniecko1989 prosim ta a ako sa vypína ? Ked maleho vyberiem tak ja stále vyberám baterky a je to fakt na nervy :D neviem ako ho vypnúť aby nepipal keď maleho vyberiem

nikiki29
27. aug 2019

@minicka20 ja mám už novší model, ale malo by byt vpredu modré malé tlačítko na vypnutie... alebo také biele posuvné... neviem presne ktorý model to je...

minicka20
27. aug 2019

@nikiki29 teda treba stlačiť to tlacitko alebo otocit tou slzickou ? :D a potom ak tam dam maleho s5 tak mám zas stlacit ? :D

nikiki29
27. aug 2019

@minicka20 stlačiť to modré a keď ho dáš naspäť tak znovu stlačiť 😊

minicka20
27. aug 2019

@nikiki29 dakujem 🙂 kým som ma to prišla tak sa mi aj baterky vybili 🤣🤣🤣

nikiki29
27. aug 2019

@minicka20 😂 aspoň druhé baterky už prežijú 😂 ja som za pol roka baterky ešte nemenila 🙂