icon

Monitor dychu Babysense 2 Pro - recenzia

2. aug 2022

Skúsenosti?

mimi16
2. aug 2022

My sme si zapožičali od Dr. Maxa a boli sme maximálne spokojní. Po pol roku sme ho vrátili, výpožičná doba sa dá aj predĺžiť. Pokiaľ neplánujete ďalšie bábätko tak sa asi neoplatí kupovať. Cena za vypožičanie bola okolo 38€.

snehulak77
2. aug 2022

Mali sme požičani z nemocnice, nadácia križovatka. Mali sme ho rok. Na pol roka prepláca poisťovňa (mame Union). Boli sme spokojní. Žiadne falošné pipania

lamonita
2. aug 2022

Treba si odsledovat ako reaguje keď je postieľka prirazena k posteli(Ak to tak planujete). Nám vtedy monitor snímal aj nas. Museli sme oddeliť postieľku.

marcella1979
2. aug 2022

ahoj.mame ho a sme spokojní.najviac sa mi páči, ze ma 2 časti.ked sa malý zacal gulať po postielke, pridali sme aj druhu cast a ok.kupili sme ho v kamennej predajni predeti. v nemocke nas upozornili, ze bez ohladu na typ a znacku monitoru, pri hrubsich madracoch typu kokos/pohanka, sa niekedy spustia falosné pipania.este na zaver by som povedala, ze ak planujete pouzivat monitor dychu rok, oplati sa ho kupit ako pozicať.rozdiel je par eur.a pri dalsom dietati nemusite riesit pozicanie...

autor
2. aug 2022

@marcella1979 ahoj , plánujem si ho kúpiť 🙂 čakáme teraz prvé bábätko, určite plánujeme aj ďalšie deti, tak využijeme 🙂 a plánujem žiadať o príspevok od unionu 🙂 pytam sa práve na tento typ, lebo sa mi zdá najlepsi

jasminka22
2. aug 2022

Spokojnost