Monitor dychu Babysense 7
Ahojte, kupovala som tento monitor pred par mesiacmi z druhej ruky, fungoval bez chyby, no nemám k nemu návod a papiere, dnes v noci mi začal preblikovat zo zelenej na červenú, neviete niekto co to znamená? Ďakujem
@bossik ďakujem moc,idem nato.
ahoj, oplatí sa to kúpiť z druhej ruky? Alebo treba na tom niečo vymeniť ? Mohla by som ho kúpiť po jednom dieťati ale neviem či ešte taký monitor je bezpečný. Aké skúsenosti máš s ním?
@tl999 ahoj, pokiaľ sa správne používa tak by na ňom nemala byť žiadna chyba ani po jednom či dvoch deťoch, takže je úplne bezpečný. Jediná vec, ktorá sa ale asi zistiť nedá pri kupovaní od neznámej osoby je to, že či jej náhodou nepadol na zem a podobne (čiže môže byť poškodený snímač, prípadne niečo iné, teda už nie je taký spoľahlivý). Ak si si istá, že tá osoba s ním zaobchádzala ako sa má tak určite bude aj tebe dobre slúžiť. 🙂
@tl999 ahoj, ja som ho kupovala od známej, zarucila sa ze sa s monitorom zaobchadzalo tak ,ako sa ma ,a ze ak nie, vrati mi peniaze. Len sa im pri sťahovaní stratili papiere. Ja som monitor pouzivala rok a potom som ho posunula ďalej po rodine a stále funguje ako má, raz pípal zevraj "bez dovodu" ale ja si myslím, že dieťa ležalo mimo podložky, keďže už bolo väčšie a podložku mali zapojenu len jednu. Takže tak ako napísal bossik. Nejako z bazosu od neznámych ľudí by som ho ja osobne nekúpila.
Ďakujem pekne za názory, teraz nasla som jednu mamičku ktorej pristroj ešte je v záruke a má k tomu dokumenty.

To znamená, že už sú slabé batérie a treba ich vymeniť. On ešte bude niekoľko hodín/dní fungovať (podľa používania) ale mali by ste vymeniť batérie podľa možností čím skôr 🙂