icon

Monitor dychu Nanny pre druhé dieťa

30. nov 2025

Ahojte, chcela by som sa len poradiť. Dostala som monitor dychu z rodiny značky nanny jablotron. Keďže naše malé sa má narodiť presne po roku od kúpy tak som si ju zobrala nakoľko píšu že podložka má záruku 2 roky a zariadenie 10. Je to monitor dychu nanny a cez ich stránku som si aj overila že podložka podľa uvedeného čísla je este v záruke. Keďže sa to nedá nejako kalibrovať tak sa skôr bojím toho že si sa to prispôsobí aj na druhé dieťa? Nemáte niekto skúsenost? Ďakujem.

vkatush
30. nov 2025

Ja som pri prvom kupovala nový. Keď sa narodilo druhé, monitor mal 2.5 roka.
Kúpila som novú podložku, keďže podložka by mala mať max 2 roky.

really8
30. nov 2025

@anonym_autor monitor sme podedili. Mal asi 6 rokov a fungoval bez chybne.

autor
30. nov 2025
@vkatush

Ja som pri prvom kupovala nový. Keď sa narodilo druhé, monitor mal 2.5 roka.
Kúpila som novú podložku, keďže podložka by mala mať max 2 roky.

@vkatush ďakujem, moja sestra mi ju dala a teda mame približný termín pôrodu len ja po roku. Takze podložka bude mat rok tak asi by to malo byt ok nie? Sestra ju použila len 6 mesiacov

autor
30. nov 2025
@really8

@anonym_autor monitor sme podedili. Mal asi 6 rokov a fungoval bez chybne.

@really8 a neriešili ste výmenu podložky?

really8
30. nov 2025
@anonym_autor

@really8 a neriešili ste výmenu podložky?

@anonym_autor nie vobec. Fungovalo to ako malo.

autor
30. nov 2025
@really8

@anonym_autor nie vobec. Fungovalo to ako malo.

@really8 Dakuejm my sme to teraz s mužom skúsili inštalovať 😂 tak to začalo pipať do 20 sekúnd tak ako píšu v návode tak verím he to bude aj na bábätko fungovať správne 🙂

anonym_86584f
30. nov 2025

Tiez sme podedili monitor. Moje dieta bolo tretie v poradi, ktore tento monitor vyuzivalo. Nic sme nemenili, vsetko fungovalo dobre. Monitor sme posunuli dalej, takze uz ho vyuziva stvrte dieta.

vkatush
30. nov 2025
@anonym_autor

@vkatush ďakujem, moja sestra mi ju dala a teda mame približný termín pôrodu len ja po roku. Takze podložka bude mat rok tak asi by to malo byt ok nie? Sestra ju použila len 6 mesiacov

@anonym_autor myslím, že to by malo byť v pohode, hlavne keď ste skúšali a ide, ako má.
My sme používali 10m, potom sme posunuli, tam ho používali 12m a tak som menila. Ale niektorí nemenia vôbec.