icon

Monitor plodu Angelsound. Ste s ním spokojné?

nemko
31. máj 2011

ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?

anny1984
17. júl 2014

Spokojnosť, kúpila som z brendonu. 🙂

alexis9
17. júl 2014

@lenki7 ja mám na predaj 🙂

alexis9
17. júl 2014

@eimuska mám na predaj 🙂

eimuska
17. júl 2014

@alexis9 Ďakujem ale už mám a už aj pohyby cítim 🙂

lenki7
18. júl 2014

@alexis9 podobne 🙂

lentil0805
26. júl 2014

Baby, v trošku vyššom štádiu...ja som v 17 tt, počuli ste v angelsounds aj iný zvuk? neviem to presne opísať...nie sú to pohyby...to viem, aké sú pecky do ucha 🙂 ...je to ako keby hučanie, šumenie alebo nejaká ozvena...

beruska2327
27. júl 2014

Ahojte. Mám na predaj angelsounds za 22 eur aj s postovnym. Ak by mal niekto zaujem, tak piste IP

1984ivetka
28. júl 2014

@beruska2327 ahoj a prečo ho predavaš za taku cenu:

aicha15
28. júl 2014

som spokojná aj keď teraz ho už veľmi nepoužívam keď sa bábätko hýbe. uvidím keď bude veľké ako to bude s pohybom ale budem mať istotu že všetko je ok

beruska2327
28. júl 2014

@1984ivetka lebo uz je používaný 🙂 tak ho nebudem dávať za cenu noveho...

1984ivetka
28. júl 2014

@beruska2327 a funguje normalne tak ako ma nie je poškodeny? a je k tomu aj pc kabel? ďakujem za info

beruska2327
28. júl 2014

@1984ivetka funguje normalne, poskodeny nie je (pokial s tym clovek naraba normalne, nema sa to ako poskodit). PC kabel k nemu nie je, tento model, co mam ja, ho ani neobsahoval. Su k nemu sluchadla a este jeden audio kabel, ktory sa da pripojit napr. na externy reprak. Pristroj ma dva vystupy, takze mozu pocuvat dvaja ludia naraz. Koncovka je bezna ako na vsetkych audio vystupoch, daju sa pripojit akekolvek dalsie sluchadla. A ostalo mi aj trochu gelu, ten poslem k tomu. Gel sa vsak da dokupit aj v lekarni (nemusi byt original), ak by bolo malo, pripadne baby vo fore spominali, ze staci mat mokre alebo naolejovane brucho. Neviem, tak som neskusala.
Moj model ma oznacenie AngelSounds Fetal-Herz Detektor JPD-100S, http://www.angelsounds.de/en/produkte/jpd-100s....

tamarka9
29. júl 2014

dievcata chcem sa opytat, tie ktore ste pouzivali tento monitor, kde na brusku ste zachytili srdiecko. Ja dnes koncim 13tt, skusala som hladat, aj som sa potesila, ze nasla, ale zdalo sa mi to strasne pomale, neviem ci som to nebola ja...som z toho zmatena, mam pocit ze som presla cele brusko a podbrusko krizom krazom a nic iba ten jeden zvuk, ktory sa mi zdal pomaly 😕

beruska2327
29. júl 2014

@tamarka9 v 13tt este ani nemusis pocut, v tychto skorych stadiach sa to tazsie chyta. Ale hladaj uplne dole, az ako ti zacina ochlpenie. Maternica je este nizko.
To pomale - to zachytilo tvoj tep. Babatku rychlo bije srdiecko, ovela rychlejsie ako tebe.

ynett
29. júl 2014

@tamarka9 tak ako píše @beruska2327 hľadaj úplne dolu, vyššie ani nemusíš ísť🙂 a vždy vyčkaj na jednom mieste chvíľu, ono je to ťažko zachytit ked nevieš čo máš čakať, ked už sa ti to podarí tak to budeš vedieť nájsť rýchlo. 🙂

ynett
29. júl 2014

@tamarka9 babatku bije srdiečko v rozmedzí od 120-160 úderov za minútu. nám okolo 70🙂

tamarka9
30. júl 2014

@beruska2327
@ynett baby dakujem za rady, viem kolko ma bit babatku a kolko mne, preto ma tak vystrasilo to pomale, ze som dufala ze som to ja, ale kedze som to mala v rukach prvykrat...no amater 🙂 ja uz som potom nehladala, nechcem s tym tolko vela robit ale ked prisiel mm domov, tak som mu taka smutna hovorila, ze som nenasla a on pod vykusame- tak som brusko ako ste mi pisali uplne dole poriadne namazala gelom a mm nasiel 😵 bol to omnoho slabsi zvuk, ako keby viac zvnutra a presne ako ste pisali, bolo treba chvilku postat na mieste 🙂 dakujem este raz 🙂

kvecia
Autor odpoveď zmazal
beruska2327
31. júl 2014

@kvecia vyrobca uvadza, ze je bezpecny... ale vies ako to chodi... vedlajsie ucinky zistia po niekolkych rokoch. Ja som pouzivala len ked ma chytili pochybnosti, ci je vsetko OK. Niekedy som aj tyzden nevytiahla z krabice, inokedy aj par dni po sebe. Ale v priemere nie viac ako 2-3x do tyzdna a fakt som to skracovala na minimum. Ako som nasla srdiecko, par sekund som popocuvala a odlozila. A najma, moj krpec to neznasal, vzdy kopal do toho miesta, kde bola sonda - tak som vlastne ucitila aj 1x pohyby v 16tt, aj ked som si hovorila, ze to nemohlo byt ono tak skoro. Ale fakt to neznasal 😀 a velakrat ma skor stihol kopnut ako som nasla srdiecko. Ostalo mu to do dnes - ked chodim na ctg, vzdy okopava to miesto, kde je sonda 😀
Som sa dako rozpisala, v skratke - urcite by som nepouzivala kazdy den a dlho, ale par krat do tyzdna je OK a skrat to na minimum casu.

kvecia
Autor odpoveď zmazal
jarmilapredava
3. aug 2014

ahoj,predám monitor srdiečka Angelsound málo používaný v originál balení (obsahuje gel,blank cd, cd s hudbou ,konektor ku pc ,sluchatka, nepoškodený,batéria funkčná - cena 25e vrátane poštovného a balného

siska765
3. aug 2014

@jarmilapredava ahoj,od kolkeho tyzdna si pocula bit srdiecko a musela si dlho hladat?lahko rozlisitelne od tvojho srdca?dik

jarmilapredava
3. aug 2014

@siska765 myslím že od nejakého 12tt to bolo, teraz mám už pohyby tak to nepotrebujem a zvuk srdca je síce zo začiatku ťažšie nájsť,ale stojí za to,ako čakať mesiac na poradňu,či je všetko ok .
jedinú nevýhodu má doppler že je dosť citlivý a sem tam to dosť nepríjemne zachrapčí do ucha (hlavne keď je menej mazadla.) ja som používala kokosový olej,lebo mňa ten ich gel strašne chladil 😀 😀 😀 😀

darkajakubik
3. aug 2014

Našla som výborné video, ako na tento prístroj, aby sme si nemýlili naše tepny s bábätkom 🙂 How to Find Baby's HB with Fetal Doppler 10+3:

https://www.youtube.com/watch?v=WnYHyjn4Sg0
lenkakrskova04
8. aug 2014

Bolo by mi to na niečo dobré pri dvojičkách? ako myslím tým či by som tým zistila či bijú srdiečka obom

sharmana
10. aug 2014

Ak mamičky chcú, kúpia si čokoľvek. Ak má žena nadmerný strach o dieťa, dajme tomu, že už mala potrat vo vyššom štádiu alebo nejaký zdravotný problém, tak tento prístroj ok. Inak zbytočnosť.

Ved v nižších štádiách, aj keby sa zastavilo bábu srdiečku, absolútne nič s tým nespravíte vy ani doktor a dojde k potratu, respektíve musíte na vyčistenie.

Vo vyšších štádiách sa dieťatko hýbe. Niekomu každý den, inému raz za pár dní. Aj keby sa mu zastavilo srdiečko v priebehu hodiny a vy to zistíte, tak čo akože sa stane? Bohužial, také bábo sa už nedá zachrániť. A v priebehu hodiny to určite nezistíte a ak po pol dni popočúvate srdiečko, tak smola. Logicky kým prídete do nemocnice, kým vás pripravia na sekciu atd.... Proste ak sa má srdiečko zastaviť dieťatku ešte v brušku, tak tam niet záchrany. Tak sa nestresujte zbytočne.
Podľa mňa len marketingový ťah, nič viac.

soniada
21. aug 2014

@beruska2327 Ahojky uz si ho asi predala vsak? 🙂

m3693
22. aug 2014

Ahojte. Nenašla som O tom nič na internete A tak sa skúsim opýtať tu. Čo všetko ste zachytili cez angelsounds. Počula som dnes akokeby chrápanie. je to vôbec možné? Alebo čo to mohlo byť také jemne chrcanie

beruska2327
22. aug 2014

@soniada ahoj. este ho mam, mas zaujem? Ak ano, tak ti ho mozem v pondelok poslat na dobierku. Napis adresu cez IP.