Monitor plodu Angelsound. Ste s ním spokojné?
ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?
Ahojte, predavam Angelsound ak ma niekto zaujem
Ahojte 🙂 máte niektorá ešte na predaj? A za akú cenu ďakujem ;)
Ahojte stávalo sa vám ze nie vzdy ste nasli srdiecko ?
Baby,nemate ho niekto na predaj? Mala by som zaujem ;)
@vejkahodinky stávalo
Ja som ho mala a bolo to uplne super. Dieťatko som pocula uz od 12.týždna a uzasne nas to vsetkých ukludnilo. V prvej polke tehotenstva, ked som este necitila pohyby, bolo to jediné, co ma spajalo s dieťatkom. Možem iba odporucit. Kupila som ho na www.angelsounds.sk
Ked uz ba 5 krat neviem najst alebo nepocujem srdiecko ale ani brusnu aortu je chuba v angelsound alebo mam ist radsej na kontrolu?
ahojte,ja mám na predaj za 20 plus pošta,ak niečo IP prosím 😉
Citala som mnoho komentarov, nez som si kupila doppler a angel sounds nic moc. Nie je velmi citlivy. Kupila som si Sonoline B, pouzivaju ho profesionali a je perfektny, srdiecko som zakazdym nasla od 11tt+4, predtym lezalo chrbatikom k brusku, nebolo ho pocut.
Angelsounds 100S6 it it exactly Sonoline B. Cheaper and this same. Remember please that your baby each day is in a different position. Only professional fetal doppler monitors with vibrating probe can change this possition. No Angelsounds, no Sonoline B 🙂
mam na predajn Angelsound ak by mal niekto zaujem piste IP
Babulky mate niektora na predaj monitor tlkotu srdiecka v brusku??? prosim do IP. Dakujem krasne 😉
Baby mate niektora na predaj??? Prosim do IP 🙂 dakujem
ahojte, mate este niektora na predaj? prosim do IP, dakujem....
@iskrickaa Dobrý deň.
Poriadne si prečítajte návod Angel Sound je od 16. týždňa tehotenstva, takže v 12. týždni nemôžte nič počuť.
@scaramelka navod si citat nemusim, lebo ho nemam. Kupila som si Sonoline B prave z toho dovodu, ze je jednoducho lepsi a srdiecko sa da pocut uz velmi skoro.
@scaramelka ja mam angel sound uz 2hy krat. v prvom tehotenstve ledva som nasla na 13tt, v tomto uz v 11tt bolo pocut, cize myslim, ze je to individualne. pouzivala som ho takmer cele predchadzajuce tehu a pouzivam ho aj teraz.
samozrejme v tak skorom tyzdni treba hladat dost dost dole. mne aj pri prvom aj teraz zacalo pocut na pravej strane ako su vajecniky.
a este musim napisat, ze k zaciatku je dobre dat hlasitost na najsilnejsie a poriadne sa namazat, najlepsie detskym olejcekom. inac sa fakt velmi tazko hlada
Nemáte niektorá na predaj ? Mala by som záujem vďaka
@scaramelka od 9tt+5 som pocula. Tazko sa hladalo ale nasla som 😉
Nepredávate niektorá teraz angelsounds? 🙂 Ďakujem
Ahojte ja by som mala tiež záujem O kúpu angelsound prípadne aj iný monitor. Kto predáva Prosím napíšte mi . ďakujem!
prosim vas neviete mi pomoct chcela by som ten senzor na srdiecko dietatka a neviem to nikde najist ci nema niekto tuna stranku nato kde sa to obiednava ....alebo aj od ruky by som kupila prosim vas dakujem velmo pekne .
@stethoscopepl chcem sa vas spitat vy ste si to obiednala ci nie a mate ho ak mozem veidte a na kolko vas vysiel lebo by sme ho chceli aj mi a nviem ho najist na sk prosim vas ak viete pomozete mi ...alebo kto by mal aj kupili by sme .dakuejm
dakujem velmo ppekne vam janesa1984.
Ahojte, este predava niekto z Kosic a okolia angelsound?

Newest Angelsounds 100S6 available in www.stethoscope.pl 🙂