Ahojte, chcela by som sa opytat, ci by som mohla mojej malej davat na zadok Menalind Professional - ochranny krem na pokozku ako aj čistiacu penu? Stretla sa nejaka mamička s tymito pripravkami? Dakujem za odpoved
@asturia26 ahoj, ja si myslim, ze to pre take male deticky nie je vhodny krem...
Stolicu treba cistit pod tecucou vodickou... mozem odporucat Bioderma ABC Derm Moussant z lekarne, co je umyvacia emulzia pre deticky, jemna, bez parabenov - je drahsia, to je pravda - ale napr. aj dm ma dobre vyrobky pre deticky alebo proste nieco, co bude babatku vyhovovat... na ritku potom rybacia pasta alebo iny vhodny krem...
Najlepsie bez parabenov, farbiv, nejakych silnych parfumov a pod.
A pri dievcatku treba byt este opatrnejsi s hygienou, ako pri chlapcoch... a aj osetrovat pysky olivovym olejom, aby nezrastli...
menalind professional je urceny pre pacientov, ktory trpia unikom mocu ci stolice. preto pre deticky su vhodnejsie "jemnejsie" pripravky. my pouzivame bepanthen. je super. a tiez vzdy do sucha sucha vyutierat zadocek.
suhlasim s babami, umyvanie cistou vodou, caste vetranie a menenie plienok a bepanthen nam vzdy zabral
@asturia26 ani jedno.umyvat cistou vodou. ako ochranny krem bud sudokrem, alebo bepanthen