Najkvalitnejší elektrický ohrievač fliaš
Kocky,potrebujem poradit nejaky kvalitny elektr.ohrievac na flase,ale na umelu vyzivu,nie na materske mlieko.aby teplota pekne cirkulovala a vydrzala co najdlhsie,pri novorodeniatku.dakujem velmi pekne vopred za vsetky rady 🙂
No ja neviem ja som vzdy robila a do dnes robim vzdy cerstvu davku UM cize nezohrievam. Ak aj nahodou nevypije radsej vylejem a spravim znova cerstve... skor chladim 🙂
ahoj,ja som synovi zohrievala UM,je predčasne narodený v 29tt a nič mu nebolo,nikdy 🙂 aj v nemocnici na novorodeneckom mi povedali,že si môžem pripraviť mlieko dopredu a potom zohriať.inak,mám ten náš ohrievač na predaj,je aj na príkrmy a má adaptér aj do auta
@myleontina jj presne tak. My ked cestujeme tak si pripravim prasok a do druhej flase vodu ktoru mam v termoske zatrepem a ma cerstve mliecko 😉
@l1991 my sme s deťmi precestovali celu Európu od ich 6 tich mesiacov . To som uz nekojila a ked trebalo mliecko tak dnes su tak vybavené benzínky ze sa mlieko dalo urobiť vpohode.
Terraillon supeeeeer mozem len odporucat
@myleontina... aj ja som rozmyslala skorej či nebude praktickejšia ta termoska 🙂 tam prevarená voda a niekde inde zase prevarena studená voda na zmiešanie keď tak 🙂

@myleontina ahoj, umelé mliečko by sa nemalo zohrievať, ako ho zarobíš dáš mimču a čo nevypije vyleješ, už nezohrievaš. Alebo keď nestihneš dať napapať, nezohrievaš 🙂 teda aspoň v tom som doteraz bola,že UM sa nezohrieva.... inak ja mam ohrievač od Aventu (nekúpila som si dostala som ), ale ani neviem, či to vôbec využijem, či to nie je zbytočnosť 🙂 zistím v septembri 🙂