icon

Najkvalitnejší elektrický ohrievač fliaš

myleontina
1. aug 2015

Kocky,potrebujem poradit nejaky kvalitny elektr.ohrievac na flase,ale na umelu vyzivu,nie na materske mlieko.aby teplota pekne cirkulovala a vydrzala co najdlhsie,pri novorodeniatku.dakujem velmi pekne vopred za vsetky rady 🙂

l1991
1. aug 2015

@myleontina ahoj, umelé mliečko by sa nemalo zohrievať, ako ho zarobíš dáš mimču a čo nevypije vyleješ, už nezohrievaš. Alebo keď nestihneš dať napapať, nezohrievaš 🙂 teda aspoň v tom som doteraz bola,že UM sa nezohrieva.... inak ja mam ohrievač od Aventu (nekúpila som si dostala som ), ale ani neviem, či to vôbec využijem, či to nie je zbytočnosť 🙂 zistím v septembri 🙂

timi1012
1. aug 2015

No ja neviem ja som vzdy robila a do dnes robim vzdy cerstvu davku UM cize nezohrievam. Ak aj nahodou nevypije radsej vylejem a spravim znova cerstve... skor chladim 🙂

breznica
1. aug 2015

ahoj,ja som synovi zohrievala UM,je predčasne narodený v 29tt a nič mu nebolo,nikdy 🙂 aj v nemocnici na novorodeneckom mi povedali,že si môžem pripraviť mlieko dopredu a potom zohriať.inak,mám ten náš ohrievač na predaj,je aj na príkrmy a má adaptér aj do auta

myleontina
autor
1. aug 2015

@timi1012
@l1991
@breznica
Skor na udrzanie teploty vody?na to mi bude stacit asi b termoska,co?ma to vlastne netrklo,ze by sanemalo zohrievat,skor tak,ze ci by sa zarobene nedalo nejako udrziavat teple.Ale asi to doriesime s tou termoskou teda

timi1012
1. aug 2015

@myleontina jj presne tak. My ked cestujeme tak si pripravim prasok a do druhej flase vodu ktoru mam v termoske zatrepem a ma cerstve mliecko 😉

kristinkahugo
1. aug 2015

@l1991 my sme s deťmi precestovali celu Európu od ich 6 tich mesiacov . To som uz nekojila a ked trebalo mliecko tak dnes su tak vybavené benzínky ze sa mlieko dalo urobiť vpohode.

kelina
1. aug 2015

Terraillon supeeeeer mozem len odporucat

l1991
2. aug 2015

@myleontina... aj ja som rozmyslala skorej či nebude praktickejšia ta termoska 🙂 tam prevarená voda a niekde inde zase prevarena studená voda na zmiešanie keď tak 🙂