icon

Najlepšia fľaša pre dojčeného novorodenca

jvasenka
10. máj 2025

mamky akú fľašu odporúčate pre kojeného novorodenca (5dni). dieťa je kojené ale odsavám si mlieko tak by som mu raz za deň dala z fľašky. mam cumeľ 0mes veľ 1 ma príliš silný tok -čiže nieco s malou dierkou kde ten tok bude najviac podobný kojeniu

anavixy
10. máj 2025

Velmi maly prietok maju flase Avent a konkretne pre dojcene deti je odporucama Calma od Medely. Z kazdej flase sa ale pije uplne inak, nez z prsnika, zapajaju sa ine svaly.

jvasenka
autor
10. máj 2025
@anavixy

Velmi maly prietok maju flase Avent a konkretne pre dojcene deti je odporucama Calma od Medely. Z kazdej flase sa ale pije uplne inak, nez z prsnika, zapajaju sa ine svaly.

@anavixy tu calmu som pozerala len fu ta cena.. ja to chcem ozaj výnimočne (odsvat aby bolo mlieka a je mi ľúto to vyliať tak aby som to mohla občas dať dieťaťu) a avent hocijaký typ?

domka222
10. máj 2025
@jvasenka

@anavixy tu calmu som pozerala len fu ta cena.. ja to chcem ozaj výnimočne (odsvat aby bolo mlieka a je mi ľúto to vyliať tak aby som to mohla občas dať dieťaťu) a avent hocijaký typ?

@jvasenka načo chceš odsávať? Kojenie funguje na princípe, aký dopyt,taká ponuka. Dieťa teda častejšie prikladaj a vôbec nemusíš používať fľašu.

jvasenka
autor
10. máj 2025
@domka222

@jvasenka načo chceš odsávať? Kojenie funguje na princípe, aký dopyt,taká ponuka. Dieťa teda častejšie prikladaj a vôbec nemusíš používať fľašu.

@domka222 tento princíp som mala pri prvom a moc dobre to nešlo (spave dieťa atd) takže teraz to chcem skúsiť takto… cez fľašku chcem dávať max 1x za deň-ak vobec

svetlonos
10. máj 2025
@jvasenka

@jvasenka
ahoj, ja používam od 6 dňa flase Mamm s cimlom veľkosť 0. Denne 1-3 x pije z fľašky, zvyšok kojim. Mlieko z toho tečie pomaly. Trba kúpiť ti 0 lebo z qtky uz mlieko tečie viac.

jvasenka
autor
10. máj 2025
@svetlonos

@jvasenka
ahoj, ja používam od 6 dňa flase Mamm s cimlom veľkosť 0. Denne 1-3 x pije z fľašky, zvyšok kojim. Mlieko z toho tečie pomaly. Trba kúpiť ti 0 lebo z qtky uz mlieko tečie viac.

@svetlonos ďakujem za info..ten som hľadala keďže máme ešte od minula tieto fľašky ale nikde ho neviem zohnať…v dm vôbec ani v lekárni.. kde si ho kúpila prosím?

smejkuskaa
11. máj 2025

za nás od narodenia doteraz , antikolikove fľašky DR.Browns

svetlonos
13. máj 2025
@jvasenka

@svetlonos ďakujem za info..ten som hľadala keďže máme ešte od minula tieto fľašky ale nikde ho neviem zohnať…v dm vôbec ani v lekárni.. kde si ho kúpila prosím?

@jvasenka
online v dm skus, ja som objednala z Amazon 🙂 bolo to rychlejsie ako t dm