Najlepšia fľaša pre dojčeného novorodenca
mamky akú fľašu odporúčate pre kojeného novorodenca (5dni). dieťa je kojené ale odsavám si mlieko tak by som mu raz za deň dala z fľašky. mam cumeľ 0mes veľ 1 ma príliš silný tok -čiže nieco s malou dierkou kde ten tok bude najviac podobný kojeniu
Velmi maly prietok maju flase Avent a konkretne pre dojcene deti je odporucama Calma od Medely. Z kazdej flase sa ale pije uplne inak, nez z prsnika, zapajaju sa ine svaly.
@anavixy tu calmu som pozerala len fu ta cena.. ja to chcem ozaj výnimočne (odsvat aby bolo mlieka a je mi ľúto to vyliať tak aby som to mohla občas dať dieťaťu) a avent hocijaký typ?
@anavixy tu calmu som pozerala len fu ta cena.. ja to chcem ozaj výnimočne (odsvat aby bolo mlieka a je mi ľúto to vyliať tak aby som to mohla občas dať dieťaťu) a avent hocijaký typ?
@jvasenka načo chceš odsávať? Kojenie funguje na princípe, aký dopyt,taká ponuka. Dieťa teda častejšie prikladaj a vôbec nemusíš používať fľašu.
@jvasenka načo chceš odsávať? Kojenie funguje na princípe, aký dopyt,taká ponuka. Dieťa teda častejšie prikladaj a vôbec nemusíš používať fľašu.
@domka222 tento princíp som mala pri prvom a moc dobre to nešlo (spave dieťa atd) takže teraz to chcem skúsiť takto… cez fľašku chcem dávať max 1x za deň-ak vobec
@jvasenka
ahoj, ja používam od 6 dňa flase Mamm s cimlom veľkosť 0. Denne 1-3 x pije z fľašky, zvyšok kojim. Mlieko z toho tečie pomaly. Trba kúpiť ti 0 lebo z qtky uz mlieko tečie viac.
@jvasenka
ahoj, ja používam od 6 dňa flase Mamm s cimlom veľkosť 0. Denne 1-3 x pije z fľašky, zvyšok kojim. Mlieko z toho tečie pomaly. Trba kúpiť ti 0 lebo z qtky uz mlieko tečie viac.
@svetlonos ďakujem za info..ten som hľadala keďže máme ešte od minula tieto fľašky ale nikde ho neviem zohnať…v dm vôbec ani v lekárni.. kde si ho kúpila prosím?
za nás od narodenia doteraz , antikolikove fľašky DR.Browns

Velmi maly prietok maju flase Avent a konkretne pre dojcene deti je odporucama Calma od Medely. Z kazdej flase sa ale pije uplne inak, nez z prsnika, zapajaju sa ine svaly.