Najlepšia ohrievačka na umelé mlieko
Ahojte aku najlepsiu ohrievacku na umele mlieko by ste odporucili?
Lovi topka 🙂 mali sme aj Beurer, ale s nou som nebola spokojna 🙂
Ahoj ja mám philips, ale v poslednej dobe som začala robiť tak, že si v hrnčeku zohrejem toľko vody koľko potrebujem a s tou teplou vodou si rozrobim mlieko. Je to oveľa rýchlejšie ako s ohrievačkou 😁
Hľadaj ohrievacku vody, nie mlieka 😉
Ja odporúčam babymoov. Mlieko spravené za 16 sekund a vždy správna teplota.
Ja ti neporadím ohrievacku pretože za mňa to je totálna kravina a ľutujem ze som to kúpila.. my sme kúpili az teraz takú kanvicu na mlieko kde si nalejem vodu ta sa ohreje na koľko st potrebujem a stále tam je voda tepla a mlieko mám zarobené do minúty. Takto kým som zarobila mlieko, ohriala, potom keď som dala do toho veľa vody tak bolo zasa horúce a musela som ho chladiť. No proste cele zle
Babymoov Milky now, ohrievač vody, nie flasiek. Topka, zachránilo mi to nervy a žiadne sprosti termoska s horúcou a studenou a miešanie a podobne. Všetko tieto ohrievačky sú tiež strata času a vyhodené peniaze.
Rýchlovarnú kanvicu, kde si vieš nastaviť teplotu vody😊😃

Možno ti tu ženy poradia niečo fajn, ale keď všetky pracujú na Tom istom princípe ako moja (dolejes trolilinku vody podľa toho, koľko mlieka zarabas a zapnes a ohrieva ti tu fľašu vlastne tá voda, tak za mňa je to jedna z tých zbytočných veci. Ja som na to nikdy nemala nervy, buď sme dali málo vody, alebo veľa a potom to zohrievalo a zohrievalo a zohrievalo do aleluja, potom to bolo studené, či ešte horúce a dieťa revalo. No a potom som zistila, že ja si tu Lucku šupnem do mikrovlnky na pár sekúnd, zohreje ju, primiešam umelé mlieko a voilá 😅 AK budeš zohrievať materské, tak to neviem, baby ti iste poradia..