icon

Najlepšia ohrievačka na umelé mlieko

28. mar 2025

Ahojte aku najlepsiu ohrievacku na umele mlieko by ste odporucili?

oblecenie99
28. mar 2025

Možno ti tu ženy poradia niečo fajn, ale keď všetky pracujú na Tom istom princípe ako moja (dolejes trolilinku vody podľa toho, koľko mlieka zarabas a zapnes a ohrieva ti tu fľašu vlastne tá voda, tak za mňa je to jedna z tých zbytočných veci. Ja som na to nikdy nemala nervy, buď sme dali málo vody, alebo veľa a potom to zohrievalo a zohrievalo a zohrievalo do aleluja, potom to bolo studené, či ešte horúce a dieťa revalo. No a potom som zistila, že ja si tu Lucku šupnem do mikrovlnky na pár sekúnd, zohreje ju, primiešam umelé mlieko a voilá 😅 AK budeš zohrievať materské, tak to neviem, baby ti iste poradia..

cyberk
28. mar 2025

Lovi topka 🙂 mali sme aj Beurer, ale s nou som nebola spokojna 🙂

bambulka104
28. mar 2025

Ahoj ja mám philips, ale v poslednej dobe som začala robiť tak, že si v hrnčeku zohrejem toľko vody koľko potrebujem a s tou teplou vodou si rozrobim mlieko. Je to oveľa rýchlejšie ako s ohrievačkou 😁

gejb
28. mar 2025

Hľadaj ohrievacku vody, nie mlieka 😉
Ja odporúčam babymoov. Mlieko spravené za 16 sekund a vždy správna teplota.

mimuska328
28. mar 2025

Ja ti neporadím ohrievacku pretože za mňa to je totálna kravina a ľutujem ze som to kúpila.. my sme kúpili az teraz takú kanvicu na mlieko kde si nalejem vodu ta sa ohreje na koľko st potrebujem a stále tam je voda tepla a mlieko mám zarobené do minúty. Takto kým som zarobila mlieko, ohriala, potom keď som dala do toho veľa vody tak bolo zasa horúce a musela som ho chladiť. No proste cele zle

malaopicka
28. mar 2025

Babymoov Milky now, ohrievač vody, nie flasiek. Topka, zachránilo mi to nervy a žiadne sprosti termoska s horúcou a studenou a miešanie a podobne. Všetko tieto ohrievačky sú tiež strata času a vyhodené peniaze.

petronellla87
29. mar 2025

Rýchlovarnú kanvicu, kde si vieš nastaviť teplotu vody😊😃

helow
27. aug 2025
@gejb

Hľadaj ohrievacku vody, nie mlieka 😉
Ja odporúčam babymoov. Mlieko spravené za 16 sekund a vždy správna teplota.

@gejb ahoj, prosim, ktory model mas? Vdaka

gejb
27. aug 2025
@helow

@gejb ahoj, prosim, ktory model mas? Vdaka

@helow babymoov Milky now . Používam ho doteraz