icon

Najlepšie bezkontaktné teplomery pre deti

13. júl 2025

Prosím vás nakoľko je to dosť urgent.. Syn má 4r, chytila ho nejaká viroza a posledne 2dni uz ma aj zvýšenú teplotu, no len už ma fakt nebaví zakazdym ho vyzliekať a mastit teplomer a strkať mu to do zadku ako novorodencovi.. Asi je cas uz na nieco sucastnejsie.. Poradte mi prosím aký bezkontaktný teplomer používate vy, myslim ten s ktorým sa zasvieti na čelo modré svetlo a odmerka to teplotu... Co spoľahlivo a dobre meria A je cenovo prijateľný... Dakujem 🙏🙏

lucia13022023
13. júl 2025

Mame ušný teplomer, a teda 4r nemusíš dávať do konečníku.
Beurer ft 65

nikolani
13. júl 2025

@anonym_autor my máme cemio metric 308 Smart. Ale taký veľký chlapec by ti už aj pod pazuchou zvládol držať teplomer, prípadne mu pomôžeš, že ho budeš počas merania objímať a pridržiavať mu ho tak

zuzkaa1991
13. júl 2025

@anonym_autor tak ja som isla.podla recenzii kupila som TrueLife Care Q7
Ale uprimne vyskusala som rôzne tento mera skvele ked nema.clovek teplotu aj miestnosť odmera...ale.ak ma clocek teplotu tak mera ako "citi" čelo takze aj o.1st zvyklo ukazat ale vzdy som pri vysej teplote.nad 38.5 premerala.sklenenim.pod pazuchou a moja dcera.cca od 2r 3r meram.tak.ze pozerala rozprávky a sedela.som pri nej 5min drzala.rucku aby drzal. Teplomer.spravne

Mne ako 2r uz nedovolila teplomer.do ritky davat takze obdivujem vase dieta plus ked sme.mali casto teploty pri nástupe do MŠ si neviem predstaviť takto merat stale.😁.....ale urcite odporúčam skleneny klasický stary ten.je najpresnejši

patka06
13. júl 2025

Bezkontaktné sú na orientačné meranie
4 ročnému zmeráš aj klasickým lekárskym pod pazuchou - ten je presný

mane01
13. júl 2025

@anonym_autor 4-ročnemu merias teplotu v konecniku? Wow! Moje deti vyrastli na ortuťovom, od dvoch rokov som im v pohode merala pod pažou teplotu.