Najlepšie plienky pre bábätko
Ahojte chcem sa spýtať na vaše skúsenosti s plienkami, malá bude mat 5 mesiacov , prvé 4 mesiace sme používali pampers premium care ale z 10-tich kakaní sa mi 8 prekakala , stále jej to prešlo na oblečenie aj všade , kamoska mi poradila babylove z dmky, vraj mala ten istý problém so synom že sa prekakaval z pampersiek , tak som dala na jej radu a máme už 3 týždne babylove síce sa ešte neprekakala z nich ale každý deň ich preciká 🙈😄 vždy má mokré oblečenie precikané a to ju prebalujem často , aké máte vy skúsenosti prosím ? Rozmýšľam či skúsim lupilu z lidla (do tretice) viem že každému iné vyhovuje , napíšte vaše skúsenosti , ďakujem 😊😊😊
A ktoré sú najlepšie aj na noc? Aby neprecikala do rána
Ja som na noc kupovala plienkové nohavičky huggies a pampers. Tiež mi liezlo na nervy to precikávanie,poprípade prebaľovanie v noci. Tieto nikdy nesklamali.
@emi_emi159 skús ešte huggies, baby baby soft, bebelo z dr.maxa, dada.. je ich dosť treba poskúšať čo sadne najlepšie malej a veľkosť máš akú a malá má akú váhu?
Mali sme prvych par mesiacov plienky Dada, kym som nedockavo nepresla na pampers pants lebo sa lahsie obliekaju 😁 tie Dada boli fakt dobre, ziadny problem a pretiekli za cely cas asi 3-4x a to vtedy, ked bolo treba prejst na vacsie
@emi_emi159 my sme na veľkosti 3 a dala som šancu pampers, happy, lupilu a baby love. Z Pampers sa mi malý vyhádzal. Ostatné som skúšala opakovane v každej veľkosti a pri happy, lupilu aj Pampers som musela prať bodycko niekoľkokrát denne niekedy aj hneď po Tom ako sa vykakal, lebo ako kopal nožičkami, tak si tu plienku celú poposúval. Musím zakopať že babylove mi to ešte nespravili. Vydržia 8 hodín, totiž malý nie je v noci hladný a keď mi ho pediatricka neodporučili budiť kvôli jedlu určite ho nebudem budiť kvôli výmene plienky. Lupilu som musela prebalovat každú hodinu, na zadku nemajú žiadnu gumičku tak ako babylove takže často to nájdem vylezene až na chrbát. Ja na babylove nedám dopustiť.

Ja som kupovala len z Lidla a dmkove babylove,pritom tie lidlacke sú fakt dobre ,porovnateľné s pampers