Oblečenie z Ázie, ktoré púšťa farbu
9. feb 2014
Dostala som darom pekné trička,ktoré však púšťajú farbu. Prosím, dá sa s tým niečo robiť alebo to jednoducho patrí do koša?
Predošlá
Strana
z2
Dnes kupene pyzamko a farbi...reklamovat sa to da? Bolo kupene v tescu a nie je najlacnejšie
Tak ja som malej kupila body v takom malom butiku stali 20eur ze slovenska kvalita no ruzova farba po par razoch prani uz riadne vybledla.nic uz neni kvalitne v dnesnej dobe.
Predošlá
Strana
z2

@froschka Stalo sa mi, ze z toho isteho obchodu som si kupila dovje rifli. Jedny vydrzali doteraz, su tomu 3-4 roky, druhe sa do roka pol rozpadli. A co sa tyka nalepky nezavadnej textili na obleceni- ano, registrujem, ak sa mam rozhodnut, zavazi jej pritomnost a kupim si tu vec, ale ....
https://www.youtube.com/watch?v=erMddN04pEQ(osporucam si pozriet)......je to dokument o tom, ako sa vyrabaju rifle v Cine pre velke koncerny, aj pre tie, ktore nakoniec na tie rifle zavesia znacku o bezpecnej textilii. Dcere som kupila take rifle a ruzove okuliare mi z oci spadli po asi 4 noseniach, kedy sa na kolenach objavilo zosuchanie.
Druhou vecou je nakupovanie v zahranici. Jasne, ze nakup z Rakuska v tom istom retazci bude kvalitnejsi, nez u nas. Sme zvyskovy trh, to vieme :D
Co sa tyka slovenskej znacky, ja mam od spominanej firmy, spodne pradlo a pyzamo a som velmi spokojna. Velmi dlho si nepamatam tak kvalitne pradlo a tiez som mala znacky od inych koncernov. Ale samozrejme, ze som mozno vychytila ten dobry druh spodneho pradla :D