icon

Odporučili by ste kúpu monitoru dychu?

alien2603
20. nov 2012

Ahojte, rada by som sa spytala, ake mate skusenpsti s monitormi dychu. Premyslam, ci si nejaky zadovazit alebo nie. Ak ano, mate overenu znacku? Nazory ludi su rozne..., nespokojnost kvoli planym poplachom az po vychvalenie tohto pristroja. Tak teraz neviem. Budem vdacna za vsetky nazory a skusenosti 🙂

Strana
z2
saranata
20. nov 2012

či si požičiaš alebo kupiš, snuza alebo podlozka to je jedno, ale zbytočná vec to nie je,
ja mám snuza halo a som spokojná

katkasofi
20. nov 2012

@raza aj ja idem kupovať snuza halo na plienocku. Pri malej som mala tie platne pod matrac, ale teraz chcem monitor pri druhom využívať aj v kociari aj v druhej postielke na prízemí.....pre pokoj v duši určite 😉

adelajda2012
20. nov 2012

Neviem ako je to pri snuza, ale my sme kupili tu platnu pod matrac a nepouzili sme to kvoli tomu, ze sme mali babybay (postielka pripevneva k boku maminej postele) a snimalo to aj moj pohyb, takze to bolo nanic. Teraz mame uz velku postielku, ale ja uz som si zvykla bez toho... Neviem ako to funguje ked je klasicka postielka prirazena k maminej...V zasade si myslim, ze je to dobra vec, aj ked my sme nepouzili 🙂

ducci
25. nov 2012

my mame babysense II a sme velmi spokojne.. mala ma uz 20 mesiacov, ale stale to pouzivame 🙂 pre pokoj..

ivushqa
2. jan 2013

my používame monitor angel care, malinká je predčasniatko, platnový monitor mi poradili v nemocnici, opakovane nám alarmoval, hlave zo začiatku,ale malinká si vždy pekne dýchala, ani farbu nemala zmenenú.ťažko povedať, či to bol planý poplach, ale vraj detičky zareagujú a "chytia" sa už na ten zvuk, takže možno aj mala niekoľkosekundové výpadky

zuzikkk
2. apr 2015

Ahojte!Po prečítaní všetkých recenzií ohľadom monitora dychu som sa rozhodla pre kúpu značky babysense, konkrétne babysense II, ktorý má veľa pozitívnych ohlasov, ale uvažujem aj nad babysense 5, ktorý veľa recenzii nemá, ale asi preto, že je to novší typ.Má niekto ten novší typ?Je v niečom lepší?Ďakujem.

Strana
z2