icon

Odporučíte smart hojdacie kreslo pre bábätko?

majlo1234
21. jún 2024

Ahoj, viete mi prosim odporucit nejake smart hojdacie kreslo pre babatko, ktore bdele place a potrebuje hupat na rukach? Zn. odpadnu mi ruky😂 mame babybjorn, ale to je naprd, potrebujem take, ktore bude hojdat samo a napodobovat hokdanie na rukach idealne😂

zuzanka.zuzu
21. jún 2024

také kresielko sa volá mama 😉 (takmer) všetky sme si tým prešli, vydržíš aj ty, aspoň nebudeš musieť o pár mesiacov (dlhšie to trvať nebude) predávať ďalšiu kravinu.... ja viem, nijako som nepomohla, ale úplne si ten pocit pamätám 😀

nadush
21. jún 2024

Investovala by som do dobrého nosiča alebo šatky. Mne babybjorn zachránil psychické zdravie, no pomahal najmä na uspávanie, cez deň chcela byť pri mne. Robila som s ňou všetko - od varenia cez vysávanie až po žehlenie.
Asi som ti nepomohla 😁 ale neboj, tento stav netrvá večne a potom mi to veru aj chýbalo, že už nebola na mne nacapená 🫣

majlo1234
autor
21. jún 2024

@zuzanka.zuzu no to vobec😂 ved ona furt reve len, do toho mladsi syn furt nieco chce. Ja som bola v tom, ze to druhe dieta ma byt kludne, lezat a cakat, kym ma mama cas. Zatial co ja uz mam otlaky na nohach, co s nou furt pochodujem, v noci par hodin a cez den ked je hore😒

dixitka
21. jún 2024

@majlo1234 ak nefunguje babybjorn, nepomôže asi nič, len čas :D ja som malému v 2 mesiacoch kúpila hojdavak, v nádeji, ako sa tam bude spokojný hojdať a spinkať, ale prrrd… aj tak iba na mne chcel byť.

majlo1234
autor
21. jún 2024

@dixitka haha, aj ten hojdavak pozeram, ale nemam ho kde dat😒 ale ten babybjorn je taky, ze to musis hojdat ty, preto si veavim ze to zatial nefunguje😂 nejake super ultra high tech kreslo samohojdacie by snad mohlo zafungovat

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
majlo1234
autor
21. jún 2024

@jozko_z_lesa ja uz nechcem posilnovat😂 my odisli po mesiaci vsetky svaly aj psychicka odolnost. Je zo mna len unavena kopka nervov