Odsávačka Farlin. Aké máte s ňou skúsenosti?
Poprosim Vas o akekolvek skusenosti nad elekrickou odsavackou Farlin,alebo aku by ste si zakupili vy?Za akukolvek odpoved vopred dakujem
Ahoj, ja som ju mala tiez, len sa mi tiez zdala menej prakticka kvili tomu, ze som mala zamestane obe ruky. Mne vyhovovala medela elektricka ( len prva sa mi pokazila, potom som mala faarlin a ked sa mi i ta pokazila, kupili mi opat medelu).
Ja som tiez pomerne malo odsavala, len naozaj ked som dakam potrebovala ist na niekolko hodin a neskor na stimulaciu laktacie ( dieta na jednom, odsavacka na druhom), ked som mala pocit, ze jeden mi strajkuje a kvoli zasobam, kedze ma cakala operacia. 🙂)
Urcite ti odporucam elektricku, co som pocula, maloktorej to tymi rucnymi ide.
mala som Farlin, ale rucnu.. nikdy viac.. len nervy som chytala.. ten tocivy ventil na regulovanie tlaku satia sa odlomil ci co (cela je z takeho tenkeho plastu), a ked som odsavala, musela som s druhou rukou pridrziavat tu dierku, aby cez to neunikal vzduch a bol akytaky podtlak. Ale kamoska mala od nich najjednoduchsiu, bez tych "vylepseni" a bola velmi spokojna..

ak sa spravne pamatam, aj ja som mala farlin, elektricka, s takym cudlikom, ktorym sa mala regulovat intenzita satia. ja som ju nakoniec zahodila, lebo mi to vobec nefungovalo, jednou rukou pridrzat, druhou riesit gombicek, katastrofa. ked som prisla domov z porodnice tak som mala brutalne naliate prsniky, a aj tak nic zo mna neslo von. iba natiahlo prsnik a nic. pozicala som aj kamartke, a ona mala rovnaku skusenost. pri druhej dcere mi muz kupil Avent elektricku, a to je ina liga 😉 , stala vtedy nova zlacnena tusim 90eur (farlinka stala 70e). inak som odsavacku velmi nevyuzivala, uvolnit dvorec na lepsie prisatie sa maleho babatka (ak su tvrde naliate prsia) som riesila uz rucne.