icon

Odsávačka hlienov

vasjar
11. okt 2021

Prosím odporučte mi odsávačku na sopliky, ale nie ústnu. Vdaka

nika82
11. okt 2021

No buď na baterky alebo na vysávač a tá je najlepšia

nika23t
11. okt 2021

@vasjar u nás jednoznačne na vysávač. Rýchle, bezbolestne, a hlavne poriadne vyčistí noštek.

fiafia
11. okt 2021

@vasjar na vysávač jednoznačne

dzina007
11. okt 2021

neviem mozno uz sa zmenili tie na baterky ale nam najlepsie zaberala na vysavac..
zregulovala som silu odsavania... na vysavac hodila perinu aby ho tak nebolo pocut a odsvali sme aj o druhej rano...

oblecenie99
11. okt 2021

@vasjar Zachránil nás jedine vysávač, nič iné nepomáhalo. Hmaty a chvaty na spacifikovanie dieťaťa vychytá človek najlepšie za pochodu, rutinne 😁no a asi kúpim susedom Mercy za to vysávanie aj v noci a ze nič na to nikdy nehovoria (ináč ďakujem vyššie za typ s tou dekou aby nebolo to až tak počuť). Malý to neznáša ale naozaj nič lepšie nepoznám a to sme skúšali všeličo, ale keď hlieny zatekaju, a dieťa sa z toho až dusí v noci, tak nič iné nepomaha, iba odsávanie vysávačom.

nika82
11. okt 2021

@oblecenie99 ja som vzdy zabalila zakotulala do deky ze trcala len hlava zapla cucla a bolo

vasjar
autor
11. okt 2021

No lebo sú aj nejaké elektrické na baterky, ako prvorodicka sa trosku bojím toho vysávača

oblecenie99
11. okt 2021

@vasjar Ja ten vysávač mam odskúšaný na sebe, a ťahá to slabulinko, nemusíš sa báť 🙂 teda dostatočne, ale nie tak, že by si ublížila dieťaťu. My sme tu odsávačku používali aj keď bol ešte veľmi maličký.. Bez revu to na začiatku nepôjde, ale to robil aj vtedy, keď sme použili tu na baterky. Môj sa nebojí hluku a vysávača, ináč vysávačom so kamoši 😀 ale toho celého procesu odsávania že chceme od neho niečo, čo on nechce. A to som na ňom skúšala aj taky na baterky, že podrží nejakého sloníka, mali sme len požičané, a tiež plakal a nechcel dovoliť. Vyskúšať môžeš, ale moja skúsenosť je taka, ze z hľadiska účinnosti a rýchlosti je najlepší ten na vysávač.. Ak sa dieťa boji a nechce dovoliť, je jedno, čo máš v ruke, či musíš odsat s vysávačom ci s odsávačom na baterky, alebo mu chceš len preplachnut nos sprejom ci dat kvapky do nosa.. bude sa brániť, či plakať tak ci tak. Mali sme už také stavy, keď sa nám dusil v noci od kašľa, zatekali mu dozadu dole hlieny, kašeľ pomohli zastaviť len kortikosteroidy, a tie zadné hlieny by nič nevytiahlo, len ten vysávač.

veronice
11. okt 2021

@vasjar ta na vysavac je najlepsia aj ked ano je s tym viac roboty ako s rucnou na baterky (vybrat vysavac a podobne) ale fakt je to najlepsi sposob a najucinnejsi... Nemusis sa toho bat, ozaj 🙂