Odsávačka soplíkov pre deti do 2 rokov
Manuálna (hadičková alebo balóniková) alebo na baterky alebo na vysávač...
Ja som používala hadičkovú a bola som spokojná.
máme doma snáď všetky čo tu budú spomenuté (i keď už som polovicu darovala/vyhodila) a nič sa nevyrovná obyčajnej vysávačovej. za 2-3 sekundy po probléme. od 4 mesiacov doteraz, má 3r, vie fúkať aj sám ale keď sa mu nechce tak si sám zapne vysávač a odsaje 😂
@sandra342 Konkrétne som používala hadičkovú odsávačku od GAMA, ale predchádzajúci dizajn s tenšími a dlhšími hadičkami v porovnaní s tými, ktoré sú teraz v predaji. Je to najlacnejší variant dostupný v takmer každej lekárni. Vzhľadom na nízku cenu si nemusíš robiť až také veľké starosti s údržbou a v prípade potreby vymeníš za novú. Zároveň sa zmestí do každej kabelky, vždy je po ruke.
@zuzanka.zuzu Naša princezná sa od mala bála vysávača, takže odsávačku na vysávač som ani neskúšala. Dokonca aj počas materskej doma upratoval a vysával manžel a ja som zatiaľ s princeznou išla na prechádzku alebo na nákupy. 😀
@tanyan toto by u nás doma neprešlo, báť sa nemá čoho a ak by to synovi bolo nepríjemné (hluk alebo samotný zvuk), tak môže ísť do inej miestnosti.
@zuzanka.zuzu Naša úplne od narodenia nemala rada ten zvuk a ja som nemala žiadny problém byť s ňou radšej vonku, kým sa doma uprace.
@sandra342 tu som ti niečo skopírovala o tom...
Koloidné striebro pozostáva z atómov striebra, ktoré sú dostatočne malé na to, aby prenikli na bunkovú úroveň a zničili patogény všetkých typov vrátane baktérií, plesní, parazitov a vírusov.
Koloidné striebro podporuje rýchlejšie hojenie poškodeného tkaniva. Je ľahko použiteľné a nemá žiadne vedľajšie účinky.
10 spôsobov použitia koloidného striebra:
Môžete ho nastriekať na popáleniny. Predídete tak infekciám a podporíte rýchlejšie hojenie,
po ktorom nezostanú škaredé jazvy.
Nastriekať ho môžete aj na lišaje, opary či bradavice.
Ak máte problémy s prieduškami alebo zápal pľúc, pridajte koloidné striebro do rozprašovača a priamo ho inhalujte.
Každodenné požívanie malého množstva koloidného striebra stimuluje imunitný systém.
Kvapky s prídavkom koloidného striebra možno použiť na liečbu infekcií uší, očí a nosa.
Koloidné striebro možno použiť na liečbu vaginálnych zápalov a infekcií.
Tehotné ženy ho môžu použiť ako pomôcku pri vývoji plodu.
Môžete ho užívať aj preventívne.
Môže sa použiť na prevenciu infekcií MRSA.
Môžu ho používať pacienti s AIDS.
@tanyan to sa mi páči "kým SA doma uprace" 😎
@zuzanka.zuzu Dcéra mala v septembri 9 rokov a doma "sa" stále upratuje aj bez môjho pričinenia. Tiež sa mi to veľmi páči. 😉

Dobrý deň, môžte mi odporučiť nejakú odsávačku soplov a hlienov pre malého ? Ďakujem