icon

Ohrievač vody na umelé mlieko pre pohodlné kŕmenie

natalia2007
16. mar 2024

Maminy hladam ohrievac na mlieko, do ktoreho dam vecer flasku s vodou a udrziava mi ju celu noc/den teplu, cize v noci len vyberem a prisypem mlieko a vlozim dalsiu flasku s vodou ktorej sa bude udrziavat ta teplota vody.
dakujem

malaopicka
16. mar 2024

Hociktorý ohrievač ti ohreje fľašu vody na požadovanú teplotu, ale ako dlho ju udrží, tak to je asi individuálne. Ja miesto toho odporúčam babymoov milky now. Dáš vodu, nastavis teplotu na akú chceš zohriať a udržiava ti vodu 6 hodín v rovnakej teplote, potom sa vypne. Keď použiješ, beží dalších 6 hodín. Načapuješ vodu, sypneš mlieko, zatrepeš, hotovo. Pozri si to na nie, super vecička.

natalia2007
autor
16. mar 2024

@malaopicka presne take hladam dakujem 😊

vkatush
16. mar 2024

Tiež používam babymoov milky now, pre mňa najlepšia investícia, keď som nemohla kojiť.
Aj keď dlhšie spíme a vypne sa medzitým, tak zapnem hneď na danú teplotu (lebo prevarená už bola) a za asi 15 sekúnd mám ohriatu vodu naspäť.

miskamisiq
17. mar 2024

@natalia2007 ja som mala ohrievač fliaš True life ale nepoužívala som dlho. Mlieko ohrievalo dlho a keď zapipal aj tak bolo studené. Začala som si vodu ohrievať na sporáku, mam teplomer na vodu a mlieko je hotové do minúty 🙂

peterkmy
2. mar 2025

Ja som tiez kupil milky now, ale pri malom mnozstve napr. 30-60ml, mala ma necely tyzden,musim zaciatok vody nechat odtiect, lebo tecie studeny, ktora zostala pravdepodobne v neohrevnej casti, ktoru vylejem naspat. , ako to riesite vy ?

saxana000
2. mar 2025

Avent baby ono canpol...kazdy jeden ohrieva vodu na nastavenu teplotu v tejto teplote ak tam nechas flasku bude aj teplota vody vo flasi.. ked pride cas krmenia flasku vyberes pridas mlieko zatrepes a hotovo.ja tam zvyknem pri zarabani hned ponorit dalsiu flasu aby bolo nachystane.

peterkmy
2. mar 2025

@vkatush chcem sa spytat mame ho tiez, ale po vypnuti alebo prepnuti funkcie tiez musite nastavit pozadovanu teplotu? Ja ano. Dalsia vec ak pristroj dlhsie stoji tak prvotna voda ide ochladena, tak ju musim dat bokom,resp vratit alebo vyliat. Myslim male davky 30-60ml,kde je to citelne.

peterkmy
2. mar 2025

@saxana000 a teplotu si udrzuje dobre? Myslim ci nekolise. Lebo som cital ze kazdy krat inak ohriala. Ale neviem ktory model od avent to bol

vkatush
2. mar 2025

@peterkmy no požadovanú teplotu treba nastaviť stále.
Pri prvom svetielku ju zohreje rovno za danú teplotu a pri druhom ju prevarí a tak ochladí na požadovanú. Ale samozrejme, že ich v oboch prípadoch treba stále nastaviť, stroj si nepamätá, aká bola, keď sa vypne.

Čo sa týka malých dávok, to neviem, my sme stále robili veľké (mám hladoša) a nikdy sa mi nezdala byť chladnejšia. A napr suseda teraz kúpili pre ich bábätko, robia malé dávky, ale tiež nespomínala, žeby jej bola studená. Naopak si pochvaľuje veľmi, keďže predtým s odmerkou a teplomerom robili mlieko a malý medzitým šiel od hladu puknúť.

pupava567
2. mar 2025

@natalia2007 Mala som tento a bol super, drzi teplotu na urcenych stupnoch celu noc. Len som prisypala mlieko a bolo. Da sa na nom aj sterilizovat napr. dudle a ohrievat flastickove prikrmy https://www.brendon.sk/lovi-bottle-warmer-white...

saxana000
2. mar 2025

@peterkmy ja mam za 5 eur z bazaru baby mix a drzi tak ako nastavim..

peterkmy
2. mar 2025

@vkatush my mame tyzden len tak sme zatial len na 50ml

peterkmy
Autor odpoveď zmazal
peterkmy
2. mar 2025

@saxana000 takze ohrieva stale kolko chcem na 37C napr? Ako dlho trva kym ohreje napr 120ml? Bez prevarenia. Resp ako to pozna ze je mlieko vsade rovnaka teplota? A este by ma zaujimalo ci je aj na mensie flasky nape MAM 170m

saxana000
2. mar 2025

Tak do.cca.10 min mam studenu vodu ohriatu na nastavenych 40stupnov.aj materske som tak na zaciatok ohrievala teraz uz sme umelom ale ja tam mam tu vodu stale strcenu ked jednu vyberiem ze idem dat malej jest hned si tam dam dalsiu.Ohreje 120ml Aj 250ml rovnako rovnomerne..ja ohrievam iba vodu mlieko davam az potom tesne pred jedenim..je k tomu miska aj na ohrievanie prikrmov ale to som neskusala..

saxana000
2. mar 2025

@peterkmy avent bola aj v porodnici a stale mala.rovnaku teplotu.jeduny priblem moze byt ak nedoplnas vodu priebezne ako sa odparuje vtedy moze ohrievat viac alebo menej.

peterkmy
3. mar 2025

@saxana000 ano avent mali aj v porodnici neviem aku presne ale nevidel som,ked to porovnam tam bola flasa dost tepla mohla mat tych 37-40, lebo ohrievalo z vonka, ale tam mali nutrilon origo zarobeny ktory sa mal minut do 1 hodiny po otvoreny take male flasky 70ml. Ale ohrievali to asi 1 minutu doniesli na otocku da sa povedat. Vyhoda milky now je ze dam kolko chcem vody. Lebo este nemame pravidelne mnozstva pitia a casy. Ale zasa v tej vasej by to slo ohrievat vo flasy a davkovat do dalsej podla mnozstva potrebneho ked potrebujem napr len 50ml.

saxana000
3. mar 2025

Jasne ja som tak robila ohrievala som 250ml odliala som z toho do flasky trebars 30ml pridala jednu odmerku mlieka a ostatne sa dalej ohrievalo.nemusis minut vsetko. Tie jednorazovky sa mi rychlejsie ohriali ked som cvrkla vodu do kanvice nechala zivriet naliala do salky a tam na chvilku ponorila to hotove mlieko

anonym_377a46
10. okt 2025

@natalia2007 ja mám ohrievač babyono, a ten ide nonstop 😀 mám nastavenú teplotu 38°C a vždy tam mám fľašu s vodou. Potom ju vyberiem nasypem mlieko a do ohrievača dám ďalšiu fľašu s vodou. A takto to je stále. A mne sa nevypina ta ohrievačka.